8 maart Wereldvrouwendag – Global Dutchies bestaat 4 jaar

8 maart is het Wereldvrouwendag en het is de dag dat Global Dutchies 4 jaar bestaat. Daar ben ik ben best trots op, want al vier jaar brengt Global Dutchies Nederlands sprekende vrouwen wereldwijd die ge√Įnteresseerd zijn in of werken in het toerisme met elkaar in contact.¬†Vrouwen in de¬†vakantieverhuur,¬†vrouwen die¬†tours of events¬†organiseren, of vrouwen die¬†lokaal geproduceerde producten voor een eerlijke prijs¬†verkopen. Maar ook vrouwen die met hun¬†expertise¬†andere vrouwen verder helpen met hun business.

4 jaar global dutchies Diagram 1200 x 600 px 1
8 maart Wereldvrouwendag - Global Dutchies bestaat 4 jaar 3

Breder publiek bereiken

Deze vrouwen staan allemaal op de website. Het helpt hen een breder publiek te bereiken en in contact te komen met gelijkgestemden. Ook op ons platform geldt, hoe meer je er zelf instopt, hoe meer je er uithaalt. Ook een goed moment om daarom je gratis (of donatie-lid) account te gaan pimpen. Ben je ingelogd (klik op inloggen in de navigatiebalk) dan zie je rechtsboven je account via het dropdownmenu kun je naar profiel bewerken.

Persoonlijker

Zorg dat je zichtbaar bent voor de 500 leden aangemeld op de website en voeg je profielfoto toe. Maar ook een coverfoto en de informatie over je bedrijf of je favoriete vakantieland. Wat je maar wilt, om het persoonlijker te maken. Heb je een listing (√† ‚ā¨ 30 per jaar) op het platform dan staat de link naar je pagina ook in je profiel vermeld. Maak het persoonlijker en vergroot je zichtbaarheid, wat kan leiden tot meer betrokkenheid bij je listing, boekingen en meer mogelijkheden voor samenwerking of netwerken. Ook als je een accommodatie zoekt is het voor een eigenaar prettig om te zien wie haar gasten zijn.

Boeken bij een Global Dutchies

Ik blijf me verbazen over de contacten die ik wekelijks heb over de hele wereld en de prachtige stoere verhalen die ik hoor, maar ook de vakanties die ik boek bij Global Dutchies zijn geweldig. Zoals afgelopen jaar in Zuid-Afrika in de omgeving van en in het Kugerpark, Greater Kruger en Stellenbosch bij Kaapstad. Ik spreek dus uit eigen ervaring dat de services die onze leden bieden, kleinschalig zijn, eenvoudig of luxe, maar altijd uniek en persoonlijk. Zonder commissies want je boekt rechtstreeks bij de eigenaar.

Wat heb jij de vrouwen te bieden?

Heb jij de vrouwen op het platform ook iets te bieden? Heb je nog geen listing op de website? Dan heb ik nu een mooi aanbod voor je dat alleen vandaag 8 maart Wereldvrouwendag geldig is. Voeg vandaag je listing toe voor slechts ‚ā¨30,00? Betaal pas op 8 juni 2023 of verwijder voor 8 juni 2023 je listing en betaal dan helemaal niets.

Verder wens ik je een fijne Wereldvrouwendag en op naar het 5-jarig jubileumjaar. Hopelijk met jullie allemaal! 

Ria
Founder Global Dutchies & de groep wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw

4 jaar global dutchies Diagram 1200 x 600 px 2
8 maart Wereldvrouwendag - Global Dutchies bestaat 4 jaar 4
Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat