fbpx

Add Expert

Jouw eigen pagina op Global Dutchies!

Beantwoord de vragen om jouw listing/vermelding toe te voegen. Maak je keuze voor een Bronzen,  Zilveren of Gouden Dutchies. Dit bepaalt je service en je factuurbedrag. Betalen kan online via PayPal en Creditcard. (N.B. bij verkoop van je accommodatie is Zilveren Dutchies niet mogelijk). Details over wat er in een pakket zie lees je hier.

Verplicht en vrije velden

De verplichte invulvelden staan aangegeven met een rood sterretje. Bedenkt wel: hoe completer de informatie, hoe groter de kans dat jouw listing gevonden wordt. Copy-paste GEEN teksten van een andere website, dit is slecht voor de ‘Google Ranking’.

Foto’s

Upload maximaal 12 foto’s uploaden, van max. 1 mb. Zijn je foto’s groter dan 1 mb, dan kun je via deze link in één keer meerdere foto’s comprimeren. Advies voor de maten: coverfoto  500 x 500  en de overige foto’s en 340 x 250.
TIP: Plaats je mooiste foto als eerste deze is namelijk openbaar zichtbaar. (Cover foto)
BELANGRIJK: gebruik alleen foto’s waar GEEN copyright op zit of waar je toestemming (licentie) voor hebt om te plaatsen. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Check

Klik na uploaden van de foto’s altijd op ‘summit lisiting’. Na betaling wordt je listing gelijk zichtbaar op het platform.

Contact

Kom je er niet uit, neem gerust contact op, we helpen graag. (zie whatsapp rechtsonder op de pagina

You must login to post.
s2Member®
WhatsApp chat

Ben je lid? Log dan in om alles te zien.

Of word donatie-lid voor slechts € 2,40 p/j. Draag bij aan de empowerment van meisjes.