Agriturismo Anna-Rosa zoekt beheerders – Italië

UPDATE  7 mei: Beheerders zijn gevonden.
Ben jij ook op zoek naar een leuke beheerdersfunctie? Stuur dan een mail naar info@globaldutchies.nl  Er zijn vele reacties binnen gekomen voor beheerders maar ook vanuit accommodatie-eigenaren. We gaan kijken of we een 'pool' kunnen gaan opzetten. Dit zal niet direct gereed zijn maar dan kunnen we je op de hoogte houden.

Wij zijn op zoek naar beheerders voor Agriturismo Anna-Rosa in Toscane, Italië. 

Agriturismo Anna-Rosa zoekt beheerders - Italië

Anna-Rosa ligt op een perceel van 3000 m2 in de prachtige heuvels tussen Florence & Volterra en beschikt over een eigen olijf- en wijngaard. (toaal 14 hectare) In het hoogseizoen, in de maanden juli en augustus, is Anna-Rosa vooral voor kinderen een heerlijke plek om te genieten van een onvergetelijke vakantie. Onze Agriturismo scoort een 9,7 op Zoover. Op Tripadvisor hebben we een maximaal uitstekend beoordeling. In het voor- en naseizoen zijn onze gasten vaak stellen, gezinnen met oudere of juist hele jonge kinderen of vriendengroepen. Genoeg afwisseling!

Agriturismo Anna Rosa heeft een heerlijk zwembad en zeven geheel vernieuwde appartementen, allemaal met eigen kookgelegenheid en een terras.

Wie zoeken wij?

In verband met het vertrek van onze beheerders - door persoonlijke omstandigheden - zoeken wij Nederlandstalig beheerders, een koppel voor het seizoen 2022. Ook langere tijd/ meerdere jaren is een mogelijkheid
Willen en kunnen jullie de verantwoordelijkheid overnemen van Agriturismo Anna-Rosa? Wij zoeken een stel dat gastvrijheid ademt en oog voor detail heeft en ervan geniet om het mensen naar hun zin te maken. Servicegericht, flexibel en een enthousiast dat is het karakter dat wij zoeken. Je schiet je niet in de stress omdat zaken even anders lopen dan je dacht. Het is tenslotte Italië ;-). Jullie spreken Nederlands en Engels. Italiaans is niet nodig, maar het wel handig als je broodjes bij de bakker voor je gasten moet bestellen.

Belangrijk voor ons is:
- Hospitality ervaring
- Zelfredzaamheid
- Kunnen aanpakken 
- Enig technisch inzicht
- Mentaal sterk
- Beschikbaar. Bij voorkeur zo snel mogelijk tot eind oktober, maar van half juni tot half september of een heel jaar / meerdere jaren is ook bespreekbaar.

Taakomschrijving

✓ Het ontvangen en begeleiden van de gasten. Jullie zijn het aanspreekpunt voor onze gasten en helpt ze bij eventuele problemen. Jullie geven ze tips en adviezen over de omgeving en zien er op toe dat alles naar wens verloopt.

✓ Voor de wisseling van gasten, de appartementen schoonmaken, voorraden aanvullen, mankementen controleren en oplossen, wisselen van het linnengoed en opmaken van de bedden. Het kwaliteitsprotocol toepassen.

✓ Gasten uitchecken, de appartement controleren op: defecten, vlekken en compleetheid inventaris. Blijkt bij check-out het appartement niet in de originele staat, zijn jullie in staat dit correct af te handelen met de gasten.

✓ Dagelijks de broodbestelling voor de gasten met de lokale bakker afstemmen.

✓ Het organiseren van een eetavond 2 of 3 keer per week, bijvoorbeeld een pasta- of pizza-avond. Een pizzaoven is aanwezig.

✓ Onderhoud van het zwembad en zorgen dat het dagelijks voldoet aan alle hygiëne voorwaarden.

✓ Schoonhouden en onderhouden van het hele perceel (Anna-Rosa is tenslotte een boerderij) en apparatuur. Daar waar nodig klein onderhoud uitvoeren. Aansturen bedrijven voor reparaties of uitvoeren werkzaamheden.

✓ Boekingen en de financiële administratie wordt beheerd door de eigenaren vanuit Nederland. Het aanmelden van de gasten in het overheidssysteem valt wel onder de verantwoordelijkheid van de beheerders.

Wat bieden wij?

✓ Een prima vergoeding in het seizoen op maandbasis voor de beheeractiviteiten.

✓ Gebruik beheerderswoning (twee slaapkamers) met gebruikmaking van alle faciliteiten en gebruik zakelijke auto.

✓ Extra inkomsten (volledig voor jullie) door het organiseren van o.a: gezamenlijk eetavonden en het openstellen van het commerciële terras met drank en ijs. Daarnaast kun je ook eigen gemaakte of verbouwde producten verkopen.

✓ Voldoende vrije tijd om zelf activiteiten te ondernemen en Toscane te ontdekken.

✓ Het seizoen 2022 is al op 1 april begonnen. Er zijn dus weinig voorbereidende werkzaamheden nodig. In het hoogseizoen is er extra schoonmaak hulp bij de wissel op zaterdag. Ook maken wij in het hoogseizoen gebruik van de wasserette.

Is dit de job voor jou en je partner of bekende? Mail ons dan en vertel waarom jullie voldoen aan de onderstaande punten (CV voor nu even nog niet nodig)
- Hospitality ervaring
- Zelfredzaamheid
- Kunnen aanpakken 
- Enig technisch inzicht
- Mentaal sterk
- Beschikbaar: bij voorkeur zo snel mogelijk tot eind oktober. Half juni tot half september, het hele jaar door of meerdere jaren is ook bespreekbaar.

Via de listing op Global Dutchies kun je meer lezen over Anna-Rosa.
Video-credit: beheerders Tjaard & Shiron seizoen 2020 en 2021

Social Media

10 reacties

 • Hey hallo beste Ria en Annemarie,

  We zijn benieuwd of deze prachtige beheerders vacature nog open staat, alvorens wij onze ‘sollicitatie’ mail gaan opmaken.

  Graag willen wij onze motivatie én ons toch wel bijzondere leventje (hoe wij in het leven staan) met jullie delen en waarom dit wel eens DE kans van ons leven zou kunnen zijn.

  We zijn in ieder geval à la minute beschikbaar en voor de gehele gevraagde periode is voor ons zeker mogelijk en wie weet voor langer.

  Graag zien we een reactie tegemoet.

  Met vriendelijke groet,
  Doortje en Gijs van de Voort

  Antwoord
  • Hoi Doortje en Gijs,
   Dank voor jullie bericht.
   Er zijn gisteren afspraken gemaakt met nieuwe beheerders. We passen de tekst aan. Maar stuur vooral een mail aan info@globaldutchies.nl er zijn veel reacties binnen gekomen, maar ook van accommodatie-eigenaren die ook beheerders zoeken. We gaan kijken of we iets van een ‘pool’ kunnen gaan opzetten op ons platform.

   NB: alle anderen personen die hebben geregeerd hebben al via contact mee gehad of hebben via de mail een persoonlijk bericht ontvangen.

   Antwoord
 • Beste Ria en Annemarie,
  Deze functies passen perfect bij ons. Wij zijn met ze tweeën. Wij wonen in Toscane en zijn direct beschikbaar.
  Ik heb jarenlang gewerkt in hospitality, evenementen organisatie en management, heb verstand van dieren en tuin onderhoud.
  Mijn jongere vriendin heeft een afgemaakte opleiding Master Hotel & Restaurant en is heel goed in het pizza bakken.
  Ik heb jullie een email gestuurd met mijn telefoonnummer en hoor graag van jullie.
  Met vriendelijke groet,
  Lari

  Antwoord
 • Wij zijn een echtpaar geintereseerd in jullie aanbod, man nederlands van indische komaf, de vrouw amerikaans.
  Ik kom uit de techniek(jarenlang in het gebouwen onderhoud) en prive chauffeur/bodyguard. Mijn vrouw uit de dienende sector(hotel,motel,gastvrouw van spa)

  Antwoord
 • Wij zijn een echtpaar geintereseerd in jullie aanbod, man nederlands van indische komaf, de vrouw amerikaans.
  Ik kom uit de techniek(jarenlang in het gebouwen onderhoud) en prive chauffeur/bodyguard. Mijn vrouw uit de dienende sector(hotel,motel,gastvrouw van spa)

  Antwoord
 • Beste Ria,

  Zoeken jullie echt een koppel, of mag het ook een persoon zijn?
  Ik ben geïnteresseerd en hoor graag van jullie of dat een optie zou zijn.

  Antwoord
 • Geweldige kans. Ik weet een koppel (niet lid van GD) die dit zou kunnen. Kan ik deze pagina met hen delen?

  Antwoord
 • Dag Ria en Annemarie,

  We zijn geïnteresseerd in deze geweldige mogelijkheid om in het land van onze dromen te kunnen zijn, met ook nog een zeer zonnige/zinnige invulling! We hebben in Sittard een wijnbar, maar zijn ook graag in Italië.
  Wat voor ons mogelijk is weten we nog niet, maar misschien is dit een kans voor ons.

  Groeten, Karin en Piet Hermens.

  Antwoord
  • Wat leuk Karin en Piet,
   Als jullie een wijnbar hebben weten jullie vast alles van Italiaanse wijnen.
   Graag ontvangen we jullie reactie via het genoemde mailadres.
   Ciao, Ria

   Antwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat