Search
Close this search box.

Beste bucketlist vakantiebestemmingen 2023 (1/4)

Beste bucketlist vakantiebestemmingen 2023 (1/4) - Weet jij al waar je heen gaat in 2023? Gaat het een city tripje worden? Een skivakantie of toch een verre zomerse reis? Of heb je nog even geen inspiratie om een reis voor te bereiden? Lees dan hier ons eerste blog met 5 top vakantiebestemmingen voor 2023. We hebben ons laten inspireren door de top 20 lijst van D-Reizen.

We beginnen onderaan bij nummer 20 van de lijst vakantiebestemmingen 2023.

20. Thailand

Het land van de glimlach, de prachtige natuur, bijzondere tempels en bounty stranden. Er is heel veel te zien, te beleven en ook veel lekkers te eten. Voor de backpackers is het een waar paradijs, maar eveneens voor de wat meer luxere reizigers. Momenteel zijn de Thaise kleinere eilandjes ook erg in trek. Vooral Koh Phi Phi. Ook hier is voor iedereen wat te vinden: zonnebaden, relaxen en ook heerlijk feesten!  

Global Dutchies die in Indonesi├ź een accommodatie hebben:

Lisa van Roode ÔÇô retreat center Lan Sabai

19. Cyprus

Geografisch gezien ligt dit prachtige eiland dichterbij Azi├ź dan Europa en toch hoort het bij Europa. Sinds 2004 is dit eiland een van de lidstaten van de EU. Het eiland staat bekend om de bloemenpracht, de vele oude olijfbomen en wijngaarden. Verder beschikt Cyprus ook over grote bergketens, prachtige stranden, ru├»nes en moza├»eken. Heb je zin in een heerlijke strandvakantie? Bekijk dan eens de stranden van Protaras! Wedje leggen dat je vandaag nog je vakantie naar Cyprus boekt?!

18. Jamaica

Op nummer 18 van de lijst beste vakantiebestemmingen 2023 staat Jamaica. Jamaica staat bekend om de ongerepte natuur, bounty stranden en kleurrijke huisjes. Maar vergeet ook niet de reggaecultuur, zanger Bob Marley en de Jamaicaanse rum. Voor een echte relax vakantie ben je hier aan het juiste adres!

17. Antalya

Winkelen en stranden. Daar staat Antalya voornamelijk bekend om. Maar wees niet bang, naast de vele winkels beschikt Antalya ook over mooie watervallen, interessante musea en de haven. Daarnaast is het ook een bruisende stad voor het uitgaanspubliek. Kortom, voor ieder wat wils.

16. Formentera

Zwemmen in misschien wel een van de meest heldere zee├źn van Europa kan bij het Spaanse eiland Formentera. Naast de mooie stranden moet je ook zeker het historische centrum bezoeken.

Dit waren nummer 20 tot en met nummer 16. Volgende week nemen we nummer 15 tot nummer 11 onder de loep van beste vakantiebestemmingen 2023.

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat