Beste bucketlist vakantiebestemmingen 2023 (2/4)

Beste bucketlist vakantiebestemmingen 2023 (2/4) - Cyprus, Jamaica, Antalya en Formentera. Dat zijn de nummer 20 tot nummer 16 beste vakantiebestemmingen voor 2023. Benieuwd naar de volgende 5 bestemmingen? Lees dan hier ons tweede blog met nummer 15 tot nummer 11 beste vakantiebestemmingen. We hebben ons laten inspireren door de top 20 lijst van D-Reizen.

15. Sri Lanka

Ofwel "de parel van de Indische Oceaan". En die naam krijgt Sri Lanka niet voor niets. Naast een prachtige cultuurgeschiedenis beschikt het land ook over prachtige natuur. Denk bijvoorbeeld eens aan de prachtige groene fotoplaatjes van rijstvelden, theeplantages, tropische regenwouden, uitgestrekte stranden met prachtig blauw water en vergeet niet de vriendelijke mensen die er wonen.

14. Florida

Florida staat bekend als een veelzijdige bestemming en wordt ook wel "Sunshine State" genoemd vanwege het fijne zonnige klimaat. Er is hier voor ieder wat wils. Voor de kids zijn er waterparken, attractieparken (zoals Walt Disney en Universal Studio's) en andere themaparken. Voor de strandhangers zijn er genoeg mooie (en luxe) resorts gelegen aan het strand, die mensen die van winkelen houden kunnen hier hun lol op en de natuurliefhebbers kunnen naar de Everglades. Kortom, genoeg voor de hele familie. Inclusief opa en oma!

13. Calabri├ź

Calabri├ź, voor vele nog een onbekende regio in Itali├ź maar oh zo prachtig! Je zult waarschijnlijk een van de weinige toeristen zijn, dus wat betreft ons n├│g meer redenen om te overwegen om in 2023 hier op vakantie te gaan. De regio beschikt over prachtige stranden, een mooie natuur en een historisch erfgoed.

12. Playa del Carmen

Hagelwitte stranden, ondergrondse watergrotten, aangenaam klimaat (circa 30 graden het hele jaar door), heerlijk eten, tequila's en shoppen. Wat wil je nog meer tijdens je vakantie?!

11. Kenia

Strand, natuur en wildlife parken. Een mooie combinatie van diverse activiteiten en dat allemaal in een land. Daarnaast beschikt Kenia ook over een rijke stamcultuur waar er nog enkele etnische volkeren zich vasthouden aan traditionele leefwijze. Kortom, voor ieder wat wils.

Dit waren weer de volgende 5 beste vakantiebestemmingen voor 2023. Heb je ons vorige blog gemist? Lees die dan hier. Benieuwd naar nummer 10 tot 6? Houd dan onze socials in de gaten want volgende week posten we weer 5 beste vakantiebestemmingen.

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat