Search
Close this search box.

Beste bucketlist vakantiebestemmingen 2023 (3/4)

Beste bucketlist vakantiebestemmingen 2023 (3/4) - Onlangs heeft D-Reizen een lijst met 20 beste vakantiebestemmingen voor 2023 gepubliceerd. In een 4-delig blog nemen wij deze bucketlist bestemmingen nog eens door. De eerste twee delen hebben we in de afgelopen weken gepubliceerd. Zie hier voor blog nummer 1 en blog nummer 2.

  1. Kenia
  2. Playa del Carmen
  3. Calabrië
  4. Florida
  5. Sri Lanka
  6. Formentera
  7. Antalya
  8. Jamaica
  9. Cyprus
  10. Thailand.

Vandaag gaan we nummer 10 tot en met nummer 16 bucketlist bestemmingen behandelen.

10. El Gouna, Egypte

Snorkelen, duiken, tochtje in de woestijn, heerlijk relaxen in de luxueuze hotels, cultuur en geschiedenis en het pronkstuk van de stad: de jachthaven! Genoeg om een vakantie door te brengen op deze top bestemming!

9. Brač, Kroatië

Het mooiste eiland van Kroatië dat bekend staat om het Zlatni Rat strand en het witte steen. Met dit witte steen van Brač is o.a. het wittehuis in Washington DC gebouwd. Naast het steen en de mooie stranden beschikt Brač ook over een prachtige natuur en heerlijk eten. Kortom, echt een bezoekje waard!

8. Cumbuco, Brazilië

Op ongeveer 50km noord gelegen van de grote stad Fortaleza ligt het vissersdorpje Cumbuco. Het kleine dorpje heeft bijna 25km strand en is daarom goed geschikt voor een fijne strandvakantie waar je, als je wilt, ook actief bezig kunt zijn. Je kunt er buggy tours doen, kitesurfen of heerlijk paardrijden.

7. Groot-Brittannië

Voor mooie natuur hoeven we helemaal niet ver te reizen. Europa heeft zoveel moois te bieden. Groot-Brittannië bijvoorbeeld. De Britse kust is prachtig en ook de berglandschappen zijn om te genieten. Er zijn vele mooie wandel- en fietsroutes maar een relax vakantie is hier ook mogelijk.  

6. Sardinië

Nog zo’n prachtige vakantiebestemming in Europa! Sardinië staat bekend om de prachtige stranden. Het eiland heeft maar liefst een 1800km lange kustlijn met mooie baaien en hagelwitte stranden en vele leuke dorpjes om te bezoeken.

Global Dutchies die in Sardinië een accommodatie hebben:

Leontine Streefkerk – Sogno Sperduto Sardinië

Ben je benieuwd naar de nummer 1 tot en met 5? Houdt dan onze socials in de gaten. Volgende week posten we de laatste 5 bucketlist bestemmingen!

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat