fbpx

Duurzaam ondernemen, online sessie met Global Dutchies wereldwijd.

Naar aanleiding van het Travel congres dat ik op 14 januari heb gevolgd en live verslag van heb gedaan in de groep, is het idee ontstaan voor het organiseren een online sessie over duurzaam ondernemen met Global Dutchies.

Vraagstelling:
We weten dat duurzaam ondernemen veel meer is dan de ‘link naar groen’. Hoe zie jij duurzaamheid voor jouw bedrijf? Wat betekent dit voor de toekomst van onze bedrijven wanneer oude patronen en routines niet meer werken? Gaat het altijd gepaard met investeringen of is het ook een mindset? Hoe communiceer jij duurzaamheid naar je potentiele gasten?

Hoe zie jij dit? Of hoe zet jij dit in voor je bedrijf? Dit willen we graag met elkaar bespreken en dus van elkaar leren.

In deze sessie interview ik Global Dutchies Mariët Bloemendal van ‘volg de rode schoentjes’, over duurzaam ondernemen. Stel je vragen aan Mariët, de andere deelnemers of deel je eigen verhaal. Kortom: discussieer samen met ander wereldvrouwen.

Meld je aan voor het facebook-event volgende week vrijdag 29 januari 14.00 uur (Nederlandse tijd) en je krijgt een melding met de link naar de zoom meeting: 'Duurzaam ondernemen'.

Deelname is alleen voor Global Dutchies met een accommodatie of tour op het platform. Maar dat is geen probleem want wil jij ook delen in de kennis of meedoen met de discussie? Dat kan, zorg er dan voor dat uiterlijk 29 januari 12.00 uur jij je accommodatie of tour op ons platform hebt staan.

Tot volgende week!

Ria Luitjes

Ps1: Ben je minimaal Global Dutchies donatie-lid dan kun je via het platform terugkijken. Gewoon even inloggen (rechtsboven) en de melding staat boven in je beeld.

Ps 2: kijk ook eens naar de Sustainability Development Goals (#SDG) van United Nations. Of de Nederlandse Duurzame ontwikkelingsdoelen.

Social Media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

s2Member®
WhatsApp chat