fbpx

Duurzaam ondernemen online meeting

Duurzaam ondernemen, online sessie met Global Dutchies wereldwijd.

Naar aanleiding van het Travel congres dat ik op 14 januari heb gevolgd en live verslag van heb gedaan in de groep, is het idee ontstaan voor het organiseren een online sessie over duurzaam ondernemen met Global Dutchies.

Vraagstelling:
We weten dat duurzaam ondernemen veel meer is dan de ‘link naar groen’. Hoe zie jij duurzaamheid voor jouw bedrijf? Wat betekent dit voor de toekomst van onze bedrijven wanneer oude patronen en routines niet meer werken? Gaat het altijd gepaard met investeringen of is het ook een mindset? Hoe communiceer jij duurzaamheid naar je potentiele gasten?

Hoe zie jij dit? Of hoe zet jij dit in voor je bedrijf? Dit willen we graag met elkaar bespreken en dus van elkaar leren.

In deze sessie interview ik Global Dutchies Mariët Bloemendal van ‘volg de rode schoentjes’, over duurzaam ondernemen. Stel je vragen aan Mariët, de andere deelnemers of deel je eigen verhaal. Kortom: discussieer samen met ander wereldvrouwen.

Meld je aan voor het facebook-event volgende week vrijdag 29 januari 14.00 uur (Nederlandse tijd) en je krijgt een melding met de link naar de zoom meeting: 'Duurzaam ondernemen'.

Deelname is alleen voor Global Dutchies met een accommodatie of tour op het platform. Maar dat is geen probleem want wil jij ook delen in de kennis of meedoen met de discussie? Dat kan, zorg er dan voor dat uiterlijk 29 januari 12.00 uur jij je accommodatie of tour op ons platform hebt staan.

Tot volgende week!

Ria Luitjes

Ps1: Ben je minimaal Global Dutchies donatie-lid dan kun je via het platform terugkijken. Gewoon even inloggen (rechtsboven) en de melding staat boven in je beeld.

Ps 2: kijk ook eens naar de Sustainability Development Goals (#SDG) van United Nations. Of de Nederlandse Duurzame ontwikkelingsdoelen.

Social Media

Leave a Comment

Ria Luitjes

Hi, ik ben het creatieve brein achter en eigenaar van 'Global Dutchies'. Van 2009-2016 heb ik met mijn gezin op Curaçao -Dushi Korsou- gewoond. Ons huis 'woont' nog steeds op Curacao en verhuur ik als vakantievilla. In mei 2018 ben ik een Facebook groep gestart om vrouwen met accommodaties in het buitenland te verbinden met vrouwen die een leuke accommodatie op een unieke plek zoeken om op vakantie te gaan. De groep was een succes en na een half jaar ontstonden de ideeën voor Global Dutchies. 8 maart 2019 is het vakantie platform Global Dutchies gelanceerd. Waarbij we ook gezamenlijk werken aan de empowerment van meisjes en vrouwen. Ik blog over onze #villabreezecuracao en wat er te doen is op ons mooie eiland, maar ook over ons platform en in de nabij toekomst marketing adviezen voor de vrouwen op ons platform in onze branche. Volg of link gerust via mijn persoonlijke Social Media platforms.

Profile

Posted in
meetup gloabla dutchies

Nakijken & takeways online meeting over Workcations

Cabril do Ceira Centraal Portugal

Vakantie in Centraal Portugal: Genieten!

workcation global dutchies vakantie werk

Global Dutchies online meeting 26 februari thema: Workcation.

Te koop Global Dutchies vakantie accommodatie B&B villa

Te Koop – nieuwe categorie op Global Dutchies

nakijken online meeting duurzaam ondernemen

Nakijken online meeting duurzaam ondernemen Global Dutchies

online interview met Mariet Global Dutchies

Duurzaam ondernemen door Global Dutchies – insights

Laatst toegevoegde accommodaties

Hotel Maya Luna

Rian Appartementen

Huis aan het water in Lemmer, Friesland

Laatste toegevoegde tours of events

Wandelvakantie natuur en cultuur Etrusken in midden Italië.

Maxie Sailing Sensation! 2 daagse boottocht met overnachting

Retreat van een dag via One Day Retreat Ibiza

Steun een goed doel!

Global Dutchies goede doelen

Donatie 2020: €750 voor educatie en empowerment projecten

Global Dutchies Edumais

Global Dutchies: € 500 donatie voor de empowerment van meisjes wereldwijd

Leeg klaslokaal in Zambia

Corona-pandemie, hoe gaat het met de educatie projecten die wij steunen?

Blogs van Wereldvrouwen

meetup gloabla dutchies

Nakijken & takeways online meeting over Workcations

Cabril do Ceira Centraal Portugal

Vakantie in Centraal Portugal: Genieten!

workcation global dutchies vakantie werk

Global Dutchies online meeting 26 februari thema: Workcation.

WhatsApp chat