Gezocht: 10 wereldvrouwen die een tour of een event in het buitenland organiseren

Gezocht 10 wereldvrouwen die een tour of een event in het buitenland organiseren.

Global dutchies tours en events

 

UPDATE 20 juli 2019: je kunt je niet meer aanmelden voor een gratis listing van je tour of event. Je kunt natuurlijk wel je tour of event toevoegen op ons platform, klik dan hier. Heb je een vakantieaccommodatie of een ruilhuis dat je graag wilt plaatsten op ons platform klik dan hier. (Zie de kortingscodes onderaan dit blog) Toevoegen kan alleen als je lid ben. Lid worden kan voor € 2,00, dit geld gaat naar de vier Goede Doelen op ons platform.

 

Binnenkort gaan we naast onze mooie wereld accommodaties ook tours en events toevoegen aan ons vakantieplatform Global Dutchies. Organiseer jij in het land waar je woont regelmatig voor en met je gasten een tour of een event? Verras jij bijvoorbeeld je gasten met ‘Fietsen in Tokyo’ of een ‘Food & Wine experience’ in Zuid Afrika? Laat het ons weten en wie weet sta jij straks een jaar lang gratis met je eigen pagina op ons platform!!

Meedoen? Dat kan eenvoudig.

1) Wordt lid van ons Global Dutchies platform met een bijdrage van €2,00 voor het goede doel.

2) Beschrijf kort hieronder je tour of event met een link naar je website of facebookpagina. Dat mag op Social Media maar dat mag ook op de website in een reactie.

3) Motiveer waarom jij in aanmerking zou moeten komen voor een gratis vermelding?

 

Bijvoorbeeld:

Global Dutchies checken accommodatieOmdat dit een ervaring is waar men, bij thuiskomst, niet over uitgepraat raakt?

Global Dutchies checken accommodatieOmdat jij een perfecte ambassadeur kunt zijn voor ons Global Dutchies plaftorm?
Global Dutchies checken accommodatieOmdat jij naast je tour of event listing ook wel eens een blog wilt schrijven Global Dutchies.

Global Dutchies checken accommodatieOmdat……………………

 

Tag gerust je vriendinnen die tours en events lokaal organiseren.

Facebook | LinkedIn  | Instagram

Logo Global Dutchies

 

De uiteindelijke keuze voor de 10 gratis tours of events wordt gemaakt door de wereldvrouwen die werken aan het Global Dutchies platform. Hierbij zal gekeken worden naar originaliteit, verscheidenheid in soort tour of event + land of plaats maar ook je eigen motivatie.

 

Accommodatie verhuur, ruilen of voor oppas?

global dutchies icoon mapa verhuur
Heb je een accommodatie en wil je deze plaatsen voor verhuur op ons platform dan kan dat natuurlijk ook. Nu tot 31 aug 2019 met € 20,00 korting. Gebruik hiervoor de kortingscode: 200accK20

 

global dutchies icoon mapa ruilen
Ruilen en oppas is gratis tot 31 aug met de volgende kortingscode: RUILOPPAS0

 

Social Media

41 reacties

 • Ik organiseer woestijnreizen in en om de Wadi Rum (misschien wel de mooiste woestijn ter wereld) in Jordanië.
  Bij ons kun je meerdaagse trektochten door de woestijn op een Arabisch paard of per kameel ondernemen. Meditatief wandelen door de woestijn. Energie gevende retraites ondergaan met paarden en kamelen, Arabische massages en healing. Therapie nemen gebaseerd op de traditionele geneeswijzen van de Bedoeïenen. Leven met en als de Bedoeïenen in hun bait sjahr, met geitenhaar gewoven tent, in de woestijn. Workshops volgen: Tekenen en schilderen in de woestijn; Woestijnsieraden maken, van gevonden stenen en ander materiaal. Overnachten onder de sterren, de Melkweg en de maan. De hoogste berg van Jordanië, Um Addami beklimmen in het uiterste zuiden van het land op de grens met Saoedi-Arabië.
  De woestijn brengt de nomade in je hart tot leven. Puur, vrij in de natuur, geen wifi. Een ervarings- en belevingsreis, die je voor eeuwig in je hart blijft meedragen. Pas wel op dat je niet verslaafd aan de woestijn raakt en steeds weer terug wilt zoals er al zovelen vaker bij ons zijn geweest. Global Dutchies kan op me rekenen met blogs over het echte woestijnleven tussen de Bedoeïenen, belevenissen met de paarden en kamelen.
  Mijn vele “vriendinnen” op facebook kan ik uitnodigen om bij Global Dutchies te komen voor unieke reiservaringen en accommodaties over de hele wereld. Veel liefs uit de woestijn.

  Antwoord
 • Mijn – ook Nederlandse – man Rex en ik organiseren al 14 jaar maatwerkreizen en avontuurlijke 4×4 kampeerreizen en voeren die ook zelf uit in zuidelijk Afrika. Persoonlijk, onvergetelijk en net zo avontuurlijk als je zelf wilt. Voor een overzicht van onze reizen verwijs ik je graag door naar onze website.

  VoorGlobal Dutchies wil ik voor volgend jaar graag een bijzonder aanbod uitlichten. Een bijzonder mooie reis met een klein groepje, je eigen chauffeur / gids en veel persoonlijke aandacht:

  FOTOGRAFIEREIS JUNI 2020!
  Fotografeer het rijke dierenleven van Zuid-Afrika vanuit de auto, een kijkhut en wandelend door het bushveld in vijf bijzondere en beroemde nationale en privé wildparken.

  Deze 12-daagse fotoreis ‘Wild Africa’ van Bluenote Photo is speciaal samengesteld voor de natuurfotograaf die geïnteresseerd is in het rijke dierenleven en de natuur en cultuur van Zuid-Afrika. De Big 5 (buffel, leeuw, luipaard, olifant en neushoorn) is absoluut een doel om voor de lens te krijgen, maar we geven net zoveel aandacht aan alle andere dieren, zoals de vele antilopensoorten, jakhalzen, hyena’s, wrattenzwijnen en cheeta’s. En ook alle ruimte voor vogelaars want mooie vogels te over in zuidelijk Afrika!
  ZaZoe Xperience voert deze reis ter plaatse uit.

  Voor meer informatie: https://ruudvanderbliek.nl/wild-africa/

  Antwoord
  • Heerlijk om te lezen Natasha en gaaf dat jullie zelf meegaan op de reizen. Dat maakt het persoonlijk.
   Bedankt voor je verhaal!

   Antwoord
 • ZEILEN met thérapeute en schipper Ienke !!
  Bonjour ! Ik ben Ienke en ik woon in Montpellier, Zuid-Frankrijk, nu inmiddels alweer 17 jaar ! Verliefd op de stad en de omgeving geworden toen ik hier een jaartje studeerde en nu nog steeds is de stad the love of my life 😀
  Ik heb hier in Montpellier een talenschooltje opgezet en dat bestaat nog steeds wel een beetje maar inmiddels ben ik vooral psychotherapeute en “coach de vie” (levenscoach) … Ik ben gespecialiseerd in hypnotherapie, nlp ++ en coaching en beschik over een gereedschapskist met leuke en best magische tools en technieken 😁 Ik heb twee boeken geschreven voor therapeuten (in het Frans) en ik geef ook cursussen aan therapeuten, zodat ook zij aan de slag kunnen met deze tools en technieken.
  Wat ik jullie bied ? Ik zeil al jaaaaaaaren en sinds drie jaar heb ik nu mijn eigen zeilbootje (8 meter) … en nu bied ik dus een combinatie van ZEILEN en persoonlijke ontwikkeling 🙂
  Wat bied ik dan ? een dag (of meer) met mij als therapeut en schipper op pad op mijn zeilboot in Zuid Frankrijk om uit je comfort zone het persoonlijk avontuur aan te gaan en dichter bij jezelf te komen, jezelf weer terug te vinden, je blikveld te ontmisten, een belangrijke beslissing te nemen (of juist niet), een hindernis te overkomen, je koers van het leven bij te stellen, ellende die je al lang met je meesleept te lozen, … de redenen om aan jezelf te werken zijn te veel om op te noemen maar zeker is dat niemand precies hetzelfde de boot afkomt als hij of / en zij erop gekomen is 😊 Een ervaring om nooit te vergeten en die je een fijne stap verder in je leven helpt <3
  Montpellier staat bekend voor het grote aantal dagen ZON per jaar, and I confirm, het is hier heerlijk zeilen op de Middelandse Zee! Zon kan ik uiteraard niet beloven maar ik kan wel met je het ruime sop kiezen, lekker de wind door je haar en op je gezicht, de trossen los gooien, even helemaal loskomen, het roer in handen nemen, de zeilen bijstellen en overtollig gewicht lozen …
  Interesse ? Neem dan gerust contact met me op 🙂
  De website voor dit aanbod is http://www.naviguer-vers-soi.com … maar die is geheel in het Frans 😉
  Complimenten Ria, ik vind de GlobalDutchies echt een super leuk idee en draag graag mijn steentje bij 🙂 wil graag wel 'ns een blog voor je schrijven 🙂
  Together we're stronger <3 en het is fijn om een wereldvrouw te zijn 🙂

  Antwoord
  • Hoi Ieneke, dank je wel voor het compliment. Ook bedankt voor je mooie verhaal. Weer iets bijzonders! – Zeilen voor je ziel- ;-). Blog altijd welkom!

   Antwoord
 • Selamat sore, goedemiddag, Wereldvrouwen!
  In mijn wereld zijn er zoveel verschillende mogelijkheden om mooie dingen te beleven. Ik noem er één. Samen met Mudi, ervaren tourguide, bergbeklimmer, en spiritueel coach, neem ik je mee naar één van de belangrijkste tempels in Bali. Je moet er wel wat voor doen ;-). Na het ontbijt vertrekken we voor een mooie rit door Karangasem naar een klein dorpje waar onze wandeltocht door het bos begint. Je krijgt een sjaal (slendang) om je middel omdat de berg heilige grond is, en dit is de basis van de kledingvoorschriften. Onderweg blijft Mudi regelmatig stil staan om uitleg te geven bij een plant of een boom over het gebruik als medicijn ~ dan kun je gelijk even op adem komen. Na ruim een uur komen we op een open plek met een kleine tempel waar we mediteren (je kleding wordt uitgebreid met een sarong).
  Verfrist vervolgen we het pad naar de tempel op de top (1175 meter). Mudi pakt zijn koffietafel uit zijn rugzak: dat heb je dan wel verdiend. Een paar dames verkopen Balinese lekkernijen én houden de apen op afstand. Na de koffie, doen we een gebed in de Lempuyang Luhur tempel. Mudi legt alles weer uit, en vraagt de priester ons te zegenen. Een heel mooi ritueel.
  De tocht naar beneden gaat via de andere kant van de berg: een trap met 1700 treden. Het laatste stuk over de weg nemen we een “ojek” – achterop de brommer.
  Bij de tempel aan de voet van het complex is er gelegenheid om een foto te nemen bij de beroemde “Gates of Heaven” met – als het helder weer is – zicht op de majestueuze Agung vulkaan.
  De tour wordt afgesloten met een originele Balinese lunch met uitzicht op een vallei met rijstvelden.
  De volgende dag heb je echt wel behoefte aan een massage – dat kunnen we dan natuurlijk ook voor je regelen.

  Ik laat graag gasten meegenieten van mijn kennis van de Balinese cultuur en natuur en houd jullie regelmatig op de hoogte via mijn Facebook pagina’s. En daarom zou het mooi zijn als ik mijn Balinese Wereld een jaar gratis met jullie mag delen.

  Antwoord
  • Hoi Annerie,
   Bedankt voor je mooie verhaal. Ik zie mijzelf al met je op pad gaan! (bucketlist ;-))

   Antwoord
 • Hallo lieve mensen;
  Ik ben Bianca en ik woon op het platteland van Pontevedra, in Galicië. Twee jaar geleden ben ik als hobby een website begonnen over Galicië, met allemaal persoonlijke verhalen en foto´s over plekken die we bezochten, eten en drinken enz. Dat werd zo goed ontvangen dat we die website nu aan het ”ombouwen” zijn naar een heus reisbureau online. Registratie en benodigde licenties zijn reeds in orde. Los van rondreizen (heb opmerkingen hierover gelezen) zijn er wandel-cultuurreizen in de maak. Korte wandelingen langs mooie plekken met wijnproeverijen, bezoek aan mosselkwekerij en schelpen rapen met de ”mariscadoras” enz. We plannen de wandelreis om een cultureel en/of gastronomisch feest. We gidsen de routes, zorgen voor de accommodaties en rijden mensen van A naar B. Omdat we graag willen laten zien dat Galicië meer is dan de pelgrimsroute naar Santiago.

  Antwoord
  • Hoi Bianca, Bedankt voor je leuke verhaal. Idd reisbureaus is een ander verhaal. Maar de wanderlreis klinkt erg goed!!

   Antwoord
 • Hi Ria, vanuit Curacao waar ik inmiddels 14 jaar woon.
  Samen met mijn man run ik een Taxi & Tour bedrijf en eigenlijk alle vormen van personenvervoer. Ons sterkste product is op maat gestelde Tours helemaal naar de wens en interesses van onze gasten, weinig standaard dingetjes.
  Onze doelgroep : mensen die van rust, kunst, historie, musea, natuur, muziek, goed eten etc.. houden. Lekker pamperen en zorgen dat zij heerlijk genieten!
  Daarnaast zijn we steeds bezig nieuwe betaalbare producten in de markt te zetten als shuttle diensten en hopelijk coming soon: Hop on hop off Tour concept.

  Antwoord
 • Hallo ik ben Adriana, ik organiseer Wijntours door lava gebied la Geria en Timanfaya! Een gebied gekenmerkt door haar aparte maanlandschap en prachtige droge witte wijnen!
  Een tour door wijnbouwgebieden in de lava streek, lokale groente en fruit markt. TIMANFAYA onze vuurbergen en dan hapje en drankje in maanlandschap of ergens aan de Atlantisch Zee…. Waar het zilte zout de smakelijke bordjes vis verrijken…. en de verkoeling zoeken wij bij mooie droge witte vulkanisch goudgeel…

  Antwoord
  • Dat klinkt erg bijzonder en ik kan nu al genieten van het wijntje en de verse vis 😉 Bedankt voor je bijdrage!

   Antwoord
 • We organiseren een aantal experiences voor en met onze gasten. Van heerlijke bush-braai avonden tot big five experiences. Alles is op maat gemaakt. We zijn geen reisbureau overigens. Ama Amanzi Bush Lodge; your GREAT getaway in The Waterberg

  Antwoord
 • “Pat, we hebben 6 weken rondgereisd door Ghana en hier bij jou hebben we het gevoel dat we eindelijk het échte Ghana hebben kunnen ontdekken.”
  Hallo, Ik ben Patricia Zoer en ik run een guesthouse met een sociale missie in Ghana, wij geloven in duurzaam toerisme gebaseerd op gelijkwaardigheid. Daarbij organiseren wij ook rondreizen. Hierboven een compliment van één van onze gasten. Natuurlijk hadden ze de 6 weken daarvoor ook door ons moeten laten organiseren;). Maar ik ben blij dat ze de laatste week van hun vakantie het gevoel hebben dat ze Ghana ontdekt hebben.
  Wij helpen jou om het beste uit jouw Ghana ervaring te halen, zodat je na thuiskomst het gevoel hebt dat je het mooie Ghana, de mensen en de gebruiken écht beleeft hebt!
  Daarbij laten we jou de allermooiste plekjes van Ghana zien tijdens je op maat gemaakte rondreis.

  Wij passen onze rondreizen helemaal aan aan jouw wensen en jouw budget. Daarbij werken wij volledig transparant qua kosten.
  Er zijn vele redenen om Moon&Star een gratis vermelding te geven.
  Wij geven jouw een unieke en onvergetelijke reis, vol avontuur, cultuur en natuur. Maar waar er ook tijd is om lekker te genieten en bij te komen.
  Daarbij schrijf ik erg graag, dus bloggen voor Global Dutchies is geen probleem!
  Ik ga na mijn vakantie ons mooie Moon&Star guesthouse op deze leuke site laten vermelden, maar voor nu verwijs ik je graag naar onze website http://www.moonandstarguesthouse.nl of http://www.moonandstarguesthouse.com

  Antwoord
  • Dank je Patricia, wat een mooie dingen doe je in Ghana. De tours die je organiseert rondom je guesthoust om je gasten echt Ghana te laten leren kennen, dingen mee voor een mogelijke gratis listing. De rondreizen zijn meer een agentschap. Zoals al bij Jose aangegeven ga ik kijken hoe ik in de toekomst de wereldvrouwen met reisagentschap kan gaan toevoegen. Moon & Star mag je natuurlijk atijd registeren op ons platform.

   Antwoord
 • Boa tarde (goedemiddag),
  Ik ben Mayke en woon in het oosten van de Algarve, Portugal. In 2016/2017 heb ik samen met mijn vriend, Gust, een oude olijfboerderij helemaal gerenoveerd tot vier mooie vakantiehuisjes.

  Vanuit onze accommodatie organiseren wij (sinds okt 2018) ook op maat gemaakte golfvakanties. Waarom? Omdat Gust een golfprofessional is en dit met passie wilt delen met andere golfliefhebbers en dat is een mooie combinatie met onze vakantie accommodatie. Mijn aandeel hierin is vooral zorgen voor de gastvrijheid, lekker eten, goede tips over de omgeving en vooral veel gezelligheid. Ik houd van zorgen voor een ander en Gust houdt van golf, een top combi dachten wij zelf haha!

  We willen graag een andere ervaring geven aan het golfpubliek. GEEN grote hotels, buffets, vol geplande golf-schema’s, saaie hotelkamers enz. WEL een mooie accommodatie in de natuur, persoonlijke aandacht, kleinschalige accommodatie met het nodige luxe en comfort, spelen op prachtige golfbanen en natuurlijk een privé golfprofessional tot je beschikking én ook nog eens genieten van de Portugese cultuur.

  Oftewel een echte golfvakantie waar je geniet van alle aspecten. Door onze kennis en ervaring in deze omgeving kunnen we voor iedereen een leuke golfvakantie bieden en op maat gemaakt.
  Dit soort persoonlijke golfvakanties worden niet tot nauwelijks aangeboden, dus we denken (en hopen) hiermee toch wel dat gaatje in de markt te hebben gevonden!

  Verhalen vertellen vind ik heel leuk, dus ik deel ook graag onze ervaringen in een blog op Global Dutchies.

  Hartelijke groet,
  Mayke (en Gust)
  Quinta da Vida

  Antwoord
  • Dat heb je mooi opgezet. Klinkt als of ik toch wat meer moet doen met mijn GVB ;-). Bedankt voor je inspirerende verhaal.

   Antwoord
 • Hai lieve wereldmensen.
  Ik ben Maartje en woon al ruim 9 jaar op t mooie eiland Curaçao.
  En heb afgelopen jaar een leuk klein bedrijfje overgenomen ivm vertrek terug naar Nederland van de oude eigenaars.
  Back2Nature Private Jeep Tours
  Ik heb een Privé Jeep Tours bedrijfje met een stoere Toyota Landcruiser.
  We dus op pad met onze gasten en laten de verscholen plekjes zien waar een gewone auto niet of moeilijk kan komen.
  Ook staan deze vele mooie plekjes vaak niet op de kaart vermeld.
  Het bijzondere van onze Tours is dat de gast bepaald hoe zijn of haar tour eruit gaat zien, dus we hebben geen vaste routes!.
  Ook mixen wij geen groepen samen, dus alleen jouw eigen gezeldschap en de gids.
  Houd jij niet van touristische attracties? Wij ook niet!
  En daarom proberen wij onze gasten mee te nemen naar een ander stukje eiland als dat staat omschreven in de boeken.
  Verder verzorgen wij een heerlijke picknick lunch waar we zoveel mogelijk fruit en groente uit eigen tuin gebruiken.
  Wij touren het liefst aan de Noord en west kant van ons mooie eiland en hebben toegang tot een aantal grote privé landgoederen waar we gebruik mogen maken van verlaten privé stranden!.
  Kortom als je op Curaçao komt en je geen tour hebt geboekt met ons heb je t eiland maar half gezien 😉😎
  http://www.b2ncuracao.com
  @b2ncuracao

  Antwoord
  • Dat is leuk om jou tour hier tegen te komen (Heb zelf 8 jaar op Curacao gewoond). Ja de Noordkant is prachtig!

   Antwoord
 • 22 jaar al in Kaapverdië, waarvan nu al 13 jaar op het prachtige wandeleiland Santo Antao !
  In die 13 jaar hebben vele hoekjes en kantjes afgewandeld van dit prachtige eiland… maar ik moet heel eerlijk bekennen… ik heb ze nog niet allemaal gedaan …
  En nu hoor ik jullie al denken …en hoe gaat het dan voor mensen die minder sterk zijn om grote wandelingen te doen… iets oudere mensen die minder te goed te been zijn, of gezinnen met kleinere kinderen….of gewoon mensen die nu net wat anders willen doen en zien…. Ook daar hebben we een antwoord op… Je kan 2 prachtige dag uitstappen doen die we met veel zorg voor onze vakantieganger hebben uitgestippeld… We gaan net niet naar het verste uithoekje van het eiland… want dat is net iets te veel km-vreten, maar we doen echt plaatsen aan die je al wandelend niet zult bereiken ! Prachtige verzichten, onverwachte hoekjes en veel meer… Het is een dag om te ontdekken….verbaasd te staan over wat voor moois dit kleine eiland allemaal biedt. en natuurlijk een stop in een locaal restaurant waar je ze een heerlijke maaltijd voorzetten… kaart hebben ze niet… vis of vlees, de keuze, met veeele groentjes uit hun eigen tuin en omgeving… en als er mango’s zijn een glas vers mangosap toe… heerlijk.
  Een prachtige dag vol heerlijke indrukken…. zoveel dat je moe maar tevreden thuiskomt… dat kan ik garanderen…. tot binnenkort !

  Antwoord
  • Wat mooi om te lezen over het wandeleiland Santo Antao in Kaapverdië. Zo leer ik elke dag weer van jullie mooie verhalen. Wat gaaf dat je daar al 13 jaar woont en dat kunt delen met je gasten! Bedantk voor je verhaal!

   Antwoord
 • Goeiemorgen, Ik ben Marion Hoogwegt uit Andalusië, op facebook onder de naam Kus uit Spanje. Ik woon al ruim 30 jaar in Spanje en nadat ik mijn eigen hotels heb gehad, doe ik nu voornamelijk marketing voor andere bedrijven in de toeristische sector. Daarnaast heb ik mijn blog Kus uit Spanje en schrijf ik boeken.
  Van 16 september tot 23 september geef ik in Andalusie, vlakbij de stad Malaga een schrijfweek. Juist Wereldvrouwen hebben allemaal een verhaal en veel van de Wereldvrouwen koesteren de wens om hun leven of avontuur eens op papier te zetten. Sommigen zijn zelfs al eens begonnen, maar missen de kennis en drive om door te gaan.
  Ik help je graag bij het uitwerken van je boek. De cursus bestaat uit workshops in klein groepsverband in de morgen, en 1 op 1 coaching in de middag. Van handige oefeningen, tot tips en weetjes en hulp bij het uitgeven van je boek. Het is een intensieve week waar ook gelachen wordt en waar tijd voldoende is om te genieten van de omgeving, een uitstapje en van de Spaanse gastronomie.
  Er zijn twee mogelijkheden: Je zorgt zelf voor accommodatie en komt alleen naar de cursus, of ik help je bij het zoeken van accommodatie en je doet mee aan de cursus die gehouden wordt in de gezellige B&B Casa Apanja in Alhaurin de la Torre.
  Voor meer informatie kun je kijken op http://www.schijveninandalusie.wordpress.com of contact met me opnemen. De cursus gaat gegarandeerd door want twee Wereldvrouwen hebben zich al opgegeven.

  Antwoord
  • Hoi Marion, het klopt veel wereldvrouwen hebben een verhaal. Veel van deze verhalen zijn de basis van de direkte klik waneer wereldvrouwen elkaar treffen, waar ook ter wereld. Mooi hoor een schrijfweek in Spanje! Bedankt voor je bijdrage!

   Antwoord
 • Ik ben een energieke en enthousiaste gids in Spanje, Catalonië. Ik organiseer al ruim 7 jaar tours in deze mooie streek. Sinds april dit jaar ben ik dan eindelijk voor mezelf begonnen om exact te kunnen bieden wat een reiziger wilt! En dat doe ik dus, met mijn expertise stel ik een pakket samen dat precies aansluit op de wensen van de persoon die met mij op pad gaat. En omdat ik alleen privé tours bied, hoeven we geen rekening te houden met de wensen van andere reizigers.

  Mijn favourite tour is naar de magische Montserrat berg in combinatie met een bezoek aan een locale wijngaard.
  Montserrat is een van de meest unieke plekken in Catalonië en ligt net buiten het prachtige wijngebied ‘Penedès’. Een perfecte combinatie voor een dagje uit.

  Antwoord
  • Hoi Marit, Top dat je de stap hebt gezet om voor je zelf te beginnen! Montererrat en wijn proeven, klinkt als de ideale combinatie! Bedankt voor je bijdrage!

   Antwoord
 • Samen met een vriendin organiseer ik hier in de Franse Auvergne superflexibele wandelarrangementen. Zeg ons hoeveel dagen je wilt wandelen, hoeveel uur/km’s per dag, of je rustdagen wilt, of je met een rugzak wandelt of liever je bagage door ons laat vervoeren en wij maken er een mooie wandelreis van.

  Je krijgt van ons wandelkaarten en een uitgebreide beschrijven. Niet alleen routeinformatie maar ook informatie over de mooie streek waar ik al weer bijna 12 jaar woon.

  Morgen me dus gelijk maar inschrijven op deze website 😉

  Verder organiseer ik ook fietsreizen. Met bagagetransport en elke dag de keuze uit minimaal 5 afstanden. En overnachten in allemaal hele leuke kleinschalige accommodaties.

  Vanavond toevallig gegeten met deelnemers aan onze fietsreis. Ze waren ontzettend verrast met wat onze streek te bieden heeft. Dat er echte bergen waren hadden ze niet verwacht. Ze denken er over om volgend jaar terug te komen. En dat is mijn motivatie om in aanmerking te komen voor de gratis vermelding. Ik ben zoooooooooooo enthousiast over onze streek dat ik dat graag wil delen met andere sportief ingestelde wereldvrouwen.

  Antwoord
  • Leuk Margriet, wandelen is ook nog eens voor alle leeftijden en je zit natuurlijk in een prachtige omgeving.

   Antwoord
 • Mijn naam is Shirley Oorebeek en ik woon 8 jaar op Curaçao. Ik organiseer wandelingen door de wijken Scharloo en Otrobanda, twee wandelingen waarbij ik het verhaal vertel van de mensen uit de wijk zoals zij het (hebben) ervaren. Een deel van mijn inkomsten gaat terug naar de mensen die het hard nodig hebben, zoals de daklozen, arme gezinnen e.d. Ik heb bijvoorbeeld met het geld van mijn wandelingen een speeltuin geplaatst in het wijkje De Zwaan in Scharloo. Mijn wandelingen zijn uniek omdat ik geen verhalen vertel die je ook in boekjes terug kunt vinden.

  Antwoord
  • Hi Shirley, als voormalig eilandmeisje ken ik je tours maar al te goed.Fantastich. Maar ook de prachtge foto’s die je gasten hierdoor mee naar huis kunnen nemen! Fijn om te lezen dat je aan #givingback doet. Weet je dat we dat met Global Dutchies ook doen? Elke vrouw die lid wordt betaalt €2,00 per jaar voor haar lidmaatschap. Hiermee kunnen de 4 projecten op ons vakantieplatform, geleid door wereldvrouwen in het buitenland goede dingen doen voor de empowerment van meisjes en vrouwen wereldwijd. #togetherwecreate

   Antwoord
 • Dit is wat ons doen…

  Mijn gasten culinair verwennen in de Bushveld van Lephalale, Limpopo is wat ik graag doe en met het gegeven dat er culinair niet zo heel veel te beleven valt in deze uithoek van Zuid-Afrika vielen al mijn plannen mooi samen.
  Met maar één gasten accommodatie bieden we privacy en de mogelijkheid om s’ avonds bij ons aan te schuiven voor het diner, een ‘Food & Wine Experience’.
  Met werkervaring in de wijn-industie in de West-Kaap en daardoor de mogelijkheid tot het op tafel brengen van prachtige Kaapse boutique wijnen was de ‘Food & Wine Experience’ geboren.
  Als gasten liever een romantisch diner voor 2 genieten, dat kan natuurlijk ook of een wijn tasting met Tapas platter omdat u hier voorbijkomt. Ik kook met liefde ook voor de lokale Zuid-Afrikaners en ontvang dan tussen de 2 en 10 personen. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk maar we respecteren ook uw privacy.
  Een overnachting is niet verplicht maar een Bourgondische instelling wordt bijzonder gewaardeerd.
  Hier gaat de liefde voor Zuid-Afrika hand in hand met prachtige wijnen en heerlijk voedsel, bij voorkeur met verse Zuid-Afrikaanse ingrediënten.

  Antwoord
 • Marhaba!

  Ik ben yoga docente, kunstenaar en systemisch coach met paarden en woon sinds 10 jaar met mijn vier paarden in Jordanie waar ik yoga retreats in de woestijn aanbied. De schoonheid van wereld erfgoederen Petra & Wadi Rum, de stilte van de woestijn, meditaties, yoga en de wijsheid van de paarden is een machtige combinatie die mensen tot lang na hun reis nog inspireren. En daar word ik gelukkig van :).

  Vandaar dat ik graag in aanmerking kom voor vermelding.
  Namaste.

  Antwoord
  • Wow yoga retreats in de woestijn van Jordanie. De bucketlist wordt langer!

   Antwoord
 • Ik organiseer (fiets) tours door en voor Nederlanders in Japan! Ook gebruiken we lokale Nederlandse gidsen die de omgeving goed kennen en zo blijven reiskosten (voor de gids) beperkt. We hebben gidsen in oa Tokio, Kyoto, Osaka, Sapporo, Takayama, Shirakawago, etc

  Kijk op onze website http://www.tokiotours.com voor meer info

  Antwoord
 • Hoi,
  Ik sta hier op Global Dutchies al vermeld met mijn B&B. Echter daarnaast doe ik nog meer dingen en één daarvan is het op persoonlijke en kleinschalige basis adviseren en organiseren van reizen door Portugal. Ontstaan vanuit de vraag van B&B gasten of ik elders nog een leuk adresje wist. Deze vragen opgepakt en er ongeveer 2 jaar geleden mee aan de slag gegaan. Hierbij duidelijk voor ogen houdend dat iedereen andere wensen heeft. Dat iedereen van andere dingen houdt en andere interesses heeft. Ook dat veel mensen het prettig vinden om in hun eigen taal te communiceren over hun verblijf tijdens hun vakantie. Zo ontstond langzaam maar zeker Rondreizen Portugal. Een netwerk van veelal Nederlandstalige eigenaren van kleinschalige accommodaties in Portugal. Een samenwerkingsverband waarin we op een prettige en respectvolle wijze met elkaar samenwerken om gasten een bijzondere vakantie in Portugal te bezorgen. Als reisagente, adviseer en organiseer ik deze reizen. Mensen kunnen al hun wensen kenbaar maken en ik maak daar dan de ideale vakantietrip van. Denk hierbij aan budget, samenstelling reisgezelschap, bezienswaardigheden, veel of juist weinig reizen, regio’s, activiteiten en excursies, natuur of steden etc etc.

  Kortom flexibele rondreizen door Portugal geheel op maat samengesteld. Er zijn ook een enkele min of meer kant en klare routes maar die zijn vooral ter inspiratie.

  De aangesloten accommodaties krijgen uitgebreid de gelegenheid om zichzelf op de website te profileren en betalen daar een kleine fee voor. Er komen geen commissie kosten of iets dergelijks meer bij als gasten bij hen verblijven via Rondreizen Portugal. De gasten daarentegen betalen een kleine fee, vast bedrag, voor het organiseren en adviseren van hun reis.

  Antwoord
  • Hoi Jose, dank je voor je bijdrage. Ik ben ook erg blij dat je al op ons Global Dutchies platform staat met je mooie accommodatie in Portugal. Erg leuk de reizen die je organiseert. Je geeft het zelf al aan in je tekst dat je reisagente bent. In dit geval gaat het om organiseren van events en tours waar je zelf bij betrokken bent en in je directe omgeving. Maar ik ga er zeker over nadenken doe ik wereldvrouwen die reisagent zijn, zou kunnen opnemen op het platform.

   Antwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat