Global Dutchies: € 500 donatie voor de empowerment van meisjes wereldwijd

donatie €500 euro global dutchies empowerment meisjes
Global Dutchies: € 500 donatie voor de empowerment van meisjes wereldwijd 3

DONATIE - Met het Global Dutchies lidmaatschap van € 2,00 per jaar zamelen we geld in voor de empowerment van meisjes wereldwijd. Twee keer per jaar maak ik de balans op en verdeel het opgehaalde bedrag onder de verschillende stichtingen. Deze stichtingen - allen met een wereldvrouw aan het roer - richten zich vooral op educatie. Met de juiste educatie kunnen deze meisjes in de toekomst in hun eigen onderhoud voorzien. Hierdoor verandert hun rol en aanzien in de maatschappij - empowerment.

“Education is the most powerful weapon which you can use
to change the world.”: Nelson Mandela

Deze week is het alweer voor de derde keer dat ik dit namens vele Global Dutchies mag doen. Vanaf de start op 8 maart 2019 -1 december 2019 hebben we al € 619,00 gedoneerd. Daar komt nu € 500,00 bij.

Oproep in onze Facebookgroep

Zaterdag 13 juni 2020 deed ik de onderstaande oproep in de Facebook groep van Global Dutchies. (wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw).

Tussen 1 december 2019- 1 juni 2020 hebben we 90 lidmaatschap betalingen ontvangen. (verlengingen en nieuwe leden). De opbrengst voor de doelen die we steunen met Global Dutchies komt hiermee op € 180,00. Ik verdubbel de donatie naar € 360,00. Iemand die wil bijdragen, zodat we het wellicht kunnen afronden op € 400,00?

Het zou mooi zijn als de projecten voor de empowerment van vrouwen en meisjes een mooi bedrag kunnen geven. 😉. Zeker in deze tijd, waarin het voor hen al extra moeilijk is om fondsen te werven. Meer over de projecten die we steunen kun je lezen op Global Dutchies. Klik hier

Echte Global Dutchies

Ja, ik noem het echte Global Dutchies, want binnen no-time had ik verschillende reacties. Daardoor hebben we niet € 400,00 opgehaald maar uiteindelijk € 505,00. De stichtingen ontvangen deze week het bedrag op hun rekening.

Ik ben trots op deze groep vrouwen. Vrouwen die het op het moment zelf niet eens makkelijk hebben. Velen werken in de branche die financieel gezien het hardst getroffen is in deze Corona crisis: de reis en evenementen branche. De hoosbui van afzeggingen betekent GEEN inkomsten. (en ja daar kan ik ook over meepraten).
Ondanks dat ontvang ik dan toch berichtjes als: 'ik kan niet veel missen op het moment, maar toch graag bijdragen aan de projecten'. Vrouwen die vragen of ik de € 400,00 al heb gehaald? Zo ja, dan doe ik nu niet mee maar liever de volgende keer als het allemaal weer wat beter gaat. Maar ook een bericht: 'ik rond het af op een mooi bedrag', en dat dat uiteindelijk geen stand houd, omdat er alweer een nieuwe donatie bij is gekomen. TROTS!

Lid worden van Global Dutchies?

Wil jij ook bijdragen? Wordt dan zeker lid van ons mooie platform. Je hebt dan toegang tot de unieke accommodaties en tours/events van Nederlandse vrouwen in het buitenland. Voor slechts € 2,00 (+€ 040 transactiekosten) p/j ben je lid. Lees de blogs met de ervaringen van, of de interviews met, Global Dutchies. Ontvang tips over alles wat met onze branche te maken heeft.
Heb je een accommodatie of tour? Plaats deze dan ook op ons platform. Om het tarief hoef je het niet te laten. Dit kan al voor € 60 per jaar.

Extra donatie?

Ben je al lid en wil je graag meer bijdragen dan de jaarlijkse €2,00 dan kan dat heel eenvoudig via PayPal paypal.me/GlobalDutchies o.v.v. extra donatie Global Dutchies. Ook als je geen lid bent mag je altijd doneren. Ook al is dat een klein bedrag. Wij zijn met elke donatie blij! Laat gerust een reactie achter onder dit blog!

#togetherwecreate, Ria

Social Media

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment

s2Member®
WhatsApp chat