fbpx

Global Dutchies: € 500 donatie voor de empowerment van meisjes wereldwijd

donatie €500 euro global dutchies empowerment meisjes

DONATIE - Met het Global Dutchies lidmaatschap van € 2,00 per jaar zamelen we geld in voor de empowerment van meisjes wereldwijd. Twee keer per jaar maak ik de balans op en verdeel het opgehaalde bedrag onder de vier stichtingen die we hebben omarmd. Deze stichtingen - allen met een wereldvrouw aan het roer - richten zich vooral op educatie. Met de juiste educatie kunnen deze meisjes in de toekomst in hun eigen onderhoud voorzien. Hierdoor verandert hun rol en aanzien in de maatschappij - empowerment.

“Education is the most powerful weapon which you can use
to change the world.”: Nelson Mandela

Deze week is het alweer voor de derde keer dat ik dit namens vele Global Dutchies mag doen. Vanaf de start op 8 maart 2019 -1 december 2019 hebben we al € 619,00 gedoneerd. Daar komt nu € 500,00 bij.

Oproep in onze Facebookgroep

Zaterdag 13 juni 2020 deed ik de onderstaande oproep in de Facebook groep van Global Dutchies. (wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw).

Tussen 1 december 2019- 1 juni 2020 hebben we 90 lidmaatschap betalingen ontvangen. (verlengingen en nieuwe leden). De opbrengst voor de doelen die we steunen met Global Dutchies komt hiermee op € 180,00. Ik verdubbel de donatie naar € 360,00. Iemand die wil bijdragen, zodat we het wellicht kunnen afronden op € 400,00?

Het zou mooi zijn als we alle vier projecten voor de empowerment van vrouwen en meisjes € 100,00 kunnen geven. 😉. Zeker in deze tijd, waarin het voor hen al extra moeilijk is om fondsen te werven. Meer over de projecten die we steunen kun je lezen op Global Dutchies. Klik hier

Echte Global Dutchies

Ja, ik noem het echte Global Dutchies, want binnen no-time had ik verschillende reacties. Daardoor hebben we niet € 400,00 opgehaald maar uiteindelijk € 505,00. De stichtingen ontvangen deze week het bedrag op hun rekening.

Ik ben trots op deze groep vrouwen. Vrouwen die het op het moment zelf niet eens makkelijk hebben. Velen werken in de branche die financieel gezien het hardst getroffen is in deze Corona crisis: de reis en evenementen branche. De hoosbui van afzeggingen betekent GEEN inkomsten. (en ja daar kan ik ook over meepraten).
Ondanks dat ontvang ik dan toch berichtjes als: 'ik kan niet veel missen op het moment, maar toch graag bijdragen aan de projecten'. Vrouwen die vragen of ik de € 400,00 al heb gehaald? Zo ja, dan doe ik nu niet mee maar liever de volgende keer als het allemaal weer wat beter gaat. Maar ook een bericht: 'ik rond het af op een mooi bedrag', en dat dat uiteindelijk geen stand houd, omdat er alweer een nieuwe donatie bij is gekomen. TROTS!

Lid worden van Global Dutchies?

Wil jij ook bijdragen? Wordt dan zeker lid van ons mooie platform. Je hebt dan toegang tot de unieke accommodaties en tours/events van Nederlandse vrouwen in het buitenland. Voor slechts € 2,00 (+€ 040 transactiekosten) p/j ben je lid. Lees de blogs met de ervaringen van, of de interviews met, Global Dutchies. Ontvang tips over alles wat met onze branche te maken heeft.
Heb je een accommodatie of tour? Plaats deze dan ook op ons platform. Om het tarief hoef je het niet te laten. Dit kan al voor € 60 per jaar.

Extra donatie?

Ben je al lid en wil je graag meer bijdragen dan de jaarlijkse €2,00 dan kan dat heel eenvoudig via PayPal paypal.me/GlobalDutchies o.v.v. extra donatie Global Dutchies. Ook als je geen lid bent mag je altijd doneren. Ook al is dat een klein bedrag. Wij zijn met elke donatie blij! Laat gerust een reactie achter onder dit blog!

#togetherwecreate, Ria

Social Media

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ria Luitjes

Hi, ik ben het creatieve brein achter en eigenaar van 'Global Dutchies'. Van 2009-2016 heb ik met mijn gezin op Curaçao -Dushi Korsou- gewoond. Ons huis 'woont' nog steeds op Curacao en verhuur ik als vakantievilla. In mei 2018 ben ik een Facebook groep gestart om vrouwen met accommodaties in het buitenland te verbinden met vrouwen die een leuke accommodatie op een unieke plek zoeken om op vakantie te gaan. De groep was een succes en na een half jaar ontstonden de ideeën voor Global Dutchies. 8 maart 2019 is het vakantie platform Global Dutchies gelanceerd. Waarbij we ook gezamenlijk werken aan de empowerment van meisjes en vrouwen. Ik blog over onze #villabreezecuracao en wat er te doen is op ons mooie eiland, maar ook over ons platform en in de nabij toekomst marketing adviezen voor de vrouwen op ons platform in onze branche. Volg of link gerust via mijn persoonlijke Social Media platforms.

Profile

Posted in ,
cindy spelt voor haar monumentale pand

[Interview] in gesprek met Cindy Spelt, eigenaresse van Beach House Pietermaai op Curaçao.

Interview Wendy van Driel Ecuador Zuid Amerika

[interview] Ecuador, in gesprek met Wendy van Driel eigenaresse van hotel Doña Esther.

Content strategie training Global Dutchies online

Extraatje!!! Online Content Strategie training voor Global Dutchies met een listing op het platform

Frankrijk domain zoekt beheerdserkoppel Global Dutchies

Een van onze ‘Global Dutchies’ zoekt beheerderskoppel in Frankrijk

Global Dutchies Blog Margo Indonesie

Karimunjawa, Karimun watte?

blog Global Dutchies heinneringen

Vakantieherinneringen blijven, hoe moeilijk ook

Laatst toegevoegde accommodaties

Ericeira Holiday Apartment – Sea View & Pool

hotel Doña Esther

Okapuka Horse Safaris

Laatste toegevoegde tours of events

Retreat van een dag via One Day Retreat Ibiza

Dushi Walks Curaçao

Out of Bounds Golfvakanties

Steun een goed doel!

Global Dutchies goede doel local routes

Global Dutchies: € 500 donatie voor de empowerment van meisjes wereldwijd

Leeg klaslokaal in Zambia

Corona-pandemie, hoe gaat het met de educatie projecten die wij steunen?

Global Dutchies donaties december Dany-english-learning-edumais

Global Dutchies zamelt in 2019 € 612,00 aan donaties in voor projecten van wereldvrouwen

Blogs van Wereldvrouwen

cindy spelt voor haar monumentale pand

[Interview] in gesprek met Cindy Spelt, eigenaresse van Beach House Pietermaai op Curaçao.

Interview Wendy van Driel Ecuador Zuid Amerika

[interview] Ecuador, in gesprek met Wendy van Driel eigenaresse van hotel Doña Esther.

Content strategie training Global Dutchies online

Extraatje!!! Online Content Strategie training voor Global Dutchies met een listing op het platform