Global Dutchies, het wereldwijde netwerk van inspirerende Vrouwen in de kleinschalige vakantieverhuur! 🌍

Global Dutchies sluit je aan bij ons netwerk platform voor meer zichtbaarheid

Verken het wereldwijde netwerk van inspirerende vrouwen in de kleinschalige vakantieverhuur! 🌍

Stap binnen in de opwindende wereld van Global Dutchies: dé ultieme bestemming voor gedreven Nederlandse vrouwen die niet alleen grenzen verleggen, maar ook met trots schitterende vakantiewoningen, charmante hotels, lodges, finca's, villa's, agriturismo's, gezellige appartementen en andere unieke verblijven bezitten.

Voel jij de drang om je onderneming naar ongekende hoogten te tillen en je aanwezigheid spectaculair te vergroten? Zoek niet verder, want Global Dutchies is jouw dynamische toegangspoort tot het stimuleren van groei in jouw bedrijf.

Global Dutchies - wereldvrouw op vakantie

Global Dutchies draait in één woord om: CONNECTIE.

Ontvang een staande ovatie van een wereldwijd publiek van reis enthousiastelingen via onze interactieve website. Dompel jezelf onder in een exclusieve Facebook-gemeenschap met 4.000 wereldwijze vrouwen en vergroot jouw zichtbaarheid. Maar dat is nog niet alles! Onze speciale Facebookgroep met alleen listings creëert een innige en ondersteunende omgeving waarin je niet alleen jouw ervaringen deelt, maar ook waardevolle inzichten opdoet en brandende vragen bespreekt.

accommodatie global dutchies

Zet je accommodatie op de kaart voor slechts € 30,00 excl. btw per jaar!

Verhoog je zichtbaarheid met Global Dutchies! Plaats je listing vandaag nog en ervaar direct de magie van ons uitgebreide netwerk. Profiteer van een adembenemend bereik van meer dan 20.000 enthousiaste bezoekers per maand. We delen je boodschap niet alleen via onze Facebookgroep, maar ook via onze openbare Facebookpagina, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest. Daarnaast creëren we 'landen specials' waarin je wordt opgenomen en bieden we mogelijkheden om deel te nemen aan een podcast. Ontdek hoe we jouw potentieel vergroten!


De voordelen van Global Dutchies

Zichtbaarheid promotie Global Dutchies platform netwerk

✨ Verhoogde Zichtbaarheid en Promotie
Duik in ons multidimensionale bereik en vergroot je naamsbekendheid. Reislustige vrouwen over de hele wereld ontdekken jouw unieke accommodatie. Dit leidt tot internationale erkenning en aanvragen, zelfs als de boekingen niet direct via ons platform of netwerk binnenkomen.

word to mouth effect Global Dutchies platform netwerk

'Word of mouth'

Maak gebruik van de kracht van 'Word of mouth' van Global Dutchies. De kracht van organische mond-tot-mondreclame van persoon tot persoon, of van persoon tot velen in de groep of elders online leidt tot een grotere naamsbekendheid en nog meer betrouwbaarheid.

directe boekingen bij eigenaar Global Dutchies platform netwerk

Meer Directe Boekingen
Global Dutchies als een essentiële component van jouw marketingmix. Waarom? Omdat een vermelding op ons platform jouw streven naar directe boekingen versterkt. Dit naast jouw eigen website en sociale media-inspanningen.

SEO verbeteren met een listing op Global Dutchies platform netwerk - backlink

Verbeterde SEO-resultaten
Voed jouw zoekmachineoptimalisatie met een krachtige backlink vanuit het Global Dutchies Netwerk naar je website, waardoor je prestaties in zoekresultaten verbeteren.

Netwerk vrouwen wereldGlobal Dutchies platform netwerk

Wereldwijd Netwerk van Inspirerende Vrouwen
Ontdek een universum vol netwerkkansen. Duik in een sprankelende gemeenschap van wereldwijd gelijkgestemde vrouwen en deel waardevolle inzichten en samenwerkingen over kleinschalige vakantieverblijven. Net als zo veel in het leven geldt ook hiervoor hoe meer je geeft hoe meer je krijgt.

betrouwbaarheid betrouwbaar social controle Global Dutchies platform netwerk

Betrouwbaarheid en Geloofwaardigheid
Krijg een glans van vertrouwen met een Global Dutchies vermelding. Ons netwerk biedt een veilige omgeving, wat een kwaliteitszegel is dat getuigt van de waarde van jouw bedrijf en diensten.

groei door nieuwe partners en samenwerkenGlobal Dutchies platform netwerk

Kansen voor Samenwerking en Zakelijke Groei
Stap in de schijnwerpers en bereik potentiële klanten en partners via Global Dutchies. Wij zijn jouw centrale hub, de portal voor een wereld vol samenwerkingsmogelijkheden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO
Global Dutchies platform netwerk

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Sluit je aan bij ons streven naar positieve verandering. Wij doneren jaarlijks met het Global Dutchies netwerk aan empowerment projecten, waarbij we kracht geven aan toekomstige vrouwelijke generaties.

Call to action CTA word nu lid

Kortom, waar wacht je nog op? Maak vandaag de sprong naar succes met Global Dutchies! Sluit je aan bij onze bruisende community. Omdat je weg naar meer succes hier en nu begint, samen met anderen en met je eigen inzet! Meld je accommodatie hier aan en verrijk je reis naar een mooie toekomst! 🌟

Wil een andere service toevoegen dan je accommodatie kijk dan bij zakelijk boven aan deze website.


Met een wereldse groet,

Ria Luitjes Global Dutchies Founder

Ria Luitjes

Founder Global Dutchies (sinds 2019)

Logo transparant Global Dutchies r


Direct contact? Stuur een whatsapp via het icoontje rechtsonder op deze pagina.

Met het  lid worden, het toevoegen van een listing of andere services ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy statement van Global Dutchies.

s2Member®
WhatsApp chat