Global Dutchies worden zakenpartners

Nieuw avontuur, nieuwe samenwerking in Italië! Naast Marketeer en Content redacteur ben ik nu ook Boerin!😉

In Toscane start voor mij een nieuw avontuur! Na het bezoek eind oktober aan de Italiaanse notaris in Florence ben ik nu mede-eigenaar van Agriturismo Anna Rosa. Annemarie Koop (Global Dutchies vanaf het eerste moment) en ik zijn nu officieel zakenpartners en we kijken er naar uit om dit mooie bedrijf een groot succes maken, maar ook om te genieten van de samenwerking.🇮🇹🥂🍾👩‍🌾

Ria & Annemarie

Agriturismo Anna Rosa is een prachtig gerenoveerde olijf- en wijnboerderij uit 1780 met 7 schitterend gerenoveerde appartementen. Het ligt midden in de Toscane, ongeveer een half uur rijden van vliegveld Pisa en iets meer dan een uur van Florence.

Meer weten over Agriturismo Anna-Rosa? Kijk dan op Global Dutchies.
Wil je reserveren? Dit kan voor de periode april t/m okt 2022. Check de website! De links staan in de eerste reactie.

Volg ook zeker de jaloersmakende plaatjes op Instagram en/of Facebook.

PS: Vergeet ook zeker niet Global Dutchies te volgen voor meer prachtige plekken van wereldvrouwen, maar het is ook de plek waar je een mooi internationaal netwerk kunt opbouwen! Dat blijkt maar weer uit onze samenwerking!

NB de zakenpartners gaan niet verhuizen... Annemarie werkt vanuit Limburg en ik vanuit het Haagse. Daarom zoeken wij ook beheerders voor het nieuwe seizoen in 2022.

#globaldutchies #wereldvrouwen #partners #boekbijeenwereldvrouw #toscane #agriturismo

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat