fbpx

Gratis online Content Strategie training voor Global Dutchies met een listing

Speciaal voor de wereldvrouwen met een listing op Global Dutchies een gratis online training: Content Strategie. Bezig zijn met je bedrijf na de Corona Crisis. Jij steunt ons platform met jouw listing. Nu steunt Global Dutchies jou!

De nieuwe werkelijkheid

De nieuwe werkelijkheid is hard. Het Corona virus raakt ons allemaal! Zorgen om de gezondheid van geliefden. Van beperkte bewegingsvrijheid tot volledige lock-downs. Annuleringen van reizen en vakanties en de onzekerheid over het terugkrijgen van de gemaakte kosten. De accommodatie eigenaren of tour organisatoren die van de ene op de andere dag hun inkomsten als sneeuw voor de zon zagen verdwijnen. Het leven zoals we gewend waren staat even stil.............................Later kijken we terug en hebben we het over: 'de tijd voor Corona en na Corona’.

Content strategie Global Dutchies

Gratis Online Content Strategie Training

Ik ben positief ingesteld en krijg ik energie van het delen van mijn kennis. Over welke kennis praat ik dan? Ik ben een marketing & communicatie adviseur met een focus op Content strategieën. Vanuit mijn vakgebied help ik middelgrote bedrijven met het maken van succesvolle en waardevolle Content Strategieën. Ik doe dit via mijn eigen ontwikkelde 7-stappenplan. Dit kunnen adviestrajecten zijn binnen bedrijven maar ook via trainingen met open inschrijvingen. Meer informatie over mij? check mijn website  Meer informatie over Content Strategie trainingen kijk dan hier.

Mijn Content Strategie training bied ik nu online, gratis aan voor Global Dutchies MET een accommodatie of een tour op ons platform. Zodat jij actief bezig kunt zijn met de dag na morgen -lees: de periode na Corona-.

De training zal bestaan uit drie sessies van ca. twee uur. Voorafgaand aan de training krijg je wel een ‘huiswerkopdracht en ook tussen de sessies in moet je werken aan opdrachten’. Dat je het even weet, het is echt hands-on. Aanmelden is ook meedoen! Ik investeer hier in, besteed er veel tijd aan dus verwacht ik het ook van jou ;-).

Data & tijdstippen

De data voor de drie opvolgende sessies zijn:
1) Dinsdag 14 april 9-11 am
2) Donderdag 16 april 9-11 am
3) Dinsdag 21 april 9-11 am

Ja, in de ochtenduren aangezien de huidige acht aanmeldingen tot nu toe uit Europa komen en 1x Zuid Afrika.

Speciale groep

Op het Global Dutchies platform is een speciale groep speciaal aangemaakt voor de training. Maak hier kennis met de andere deelneemsters. In deze groep deel ik de benodigde informatie, inclusief werkbladen voor de opdrachten. Ook kun je vragenstellen aan mij of aan elkaar. Tijdens de drie online sessies gebruiken we de groep voor vragen. Tussen de sessies door zijn er ook opdrachten. Houd hier rekening mee in je planning.

De training geef ik via ZOOM. Een betaalde versie dus zover ik begrijp AVG proof. Hiervoor plaats ik in de groep een link, een code en een wachtwoord.

Aanmelden?

MET ACCOMMODATIE?
Ja, ik heb een accommodatie of locale tour/event op Global Dutchies en ik doe graag mee! Stuur een mail [email protected]

 

NOG GEEN ACCOMMODATIE OF TOUR OP HET PLATFORM?
Ja, ik wil graag meedoen, maar heb nog geen listing op Global Dutchies. Geen probleem je kunt alsnog je accommodatie of tour listen en het platform steunen. Na de oproep aan de OTA's van Carolien uit Mecixo hebben we nu een specaal aanbod met 50% korting zie ook de hompage van Global Dutchies. Of ga gelijk naar toevoegen accommodatie of toevoegen lokale tour en gebruik bij de afronding van je listing de code: partnerkorting50% .

#togetherwecreate #staysafe #staypositive.

Ria Luitjes

Mijn Linkedin profiel

Social Media

Leave a Comment

Ria Luitjes

Hi, ik ben het creatieve brein achter en eigenaar van 'Global Dutchies'. Van 2009-2016 heb ik met mijn gezin op Curaçao -Dushi Korsou- gewoond. Ons huis 'woont' nog steeds op Curacao en verhuur ik als vakantievilla. In mei 2018 ben ik een Facebook groep gestart om vrouwen met accommodaties in het buitenland te verbinden met vrouwen die een leuke accommodatie op een unieke plek zoeken om op vakantie te gaan. De groep was een succes en na een half jaar ontstonden de ideeën voor Global Dutchies. 8 maart 2019 is het vakantie platform Global Dutchies gelanceerd. Waarbij we ook gezamenlijk werken aan de empowerment van meisjes en vrouwen. Ik blog over onze #villabreezecuracao en wat er te doen is op ons mooie eiland, maar ook over ons platform en in de nabij toekomst marketing adviezen voor de vrouwen op ons platform in onze branche. Volg of link gerust via mijn persoonlijke Social Media platforms.

Profile

Posted in ,
2 jaar Global Dutchies

2 jaar Global Dutchies 🌎👠

meetup gloabla dutchies

Nakijken & takeways online meeting over Workcations

Cabril do Ceira Centraal Portugal

Vakantie in Centraal Portugal: Genieten!

workcation global dutchies vakantie werk

Global Dutchies online meeting 26 februari thema: Workcation.

Te koop Global Dutchies vakantie accommodatie B&B villa

Te Koop – nieuwe categorie op Global Dutchies

nakijken online meeting duurzaam ondernemen

Nakijken online meeting duurzaam ondernemen Global Dutchies

Laatst toegevoegde accommodaties

Hotel Maya Luna

Rian Appartementen

Huis aan het water in Lemmer, Friesland

Laatste toegevoegde tours of events

Wandelvakantie natuur en cultuur Etrusken in midden Italië.

Maxie Sailing Sensation! 2 daagse boottocht met overnachting

Retreat van een dag via One Day Retreat Ibiza

Steun een goed doel!

Global Dutchies goede doelen

Donatie 2020: €750 voor educatie en empowerment projecten

Global Dutchies Edumais

Global Dutchies: € 500 donatie voor de empowerment van meisjes wereldwijd

Leeg klaslokaal in Zambia

Corona-pandemie, hoe gaat het met de educatie projecten die wij steunen?

Blogs van Wereldvrouwen

2 jaar Global Dutchies

2 jaar Global Dutchies 🌎👠

meetup gloabla dutchies

Nakijken & takeways online meeting over Workcations

Cabril do Ceira Centraal Portugal

Vakantie in Centraal Portugal: Genieten!

WhatsApp chat