fbpx

Accommodatie eigenaren & tours

Dit is een privé groep om lid te worden van deze groep moet je een geregistreerd lid van de site zijn en een groepslidmaatschap aanvragen.

No Comments

 • Geweldige kans. Ik weet een koppel (niet lid van GD) die dit zou kunnen. Kan ik deze pagina met hen delen?

 • Dag Ria en Annemarie,

  We zijn geïnteresseerd in deze geweldige mogelijkheid om in het land van onze dromen te kunnen zijn, met ook nog een zeer zonnige/zinnige invulling! We hebben in Sittard een wijnbar, maar zijn ook graag in Italië.
  Wat voor ons mogelijk is weten we nog niet, maar misschien is dit een kans voor ons.

  Groeten, Karin en Piet Hermens.

  • Wat leuk Karin en Piet,
   Als jullie een wijnbar hebben weten jullie vast alles van Italiaanse wijnen.
   Graag ontvangen we jullie reactie via het genoemde mailadres.
   Ciao, Ria

 • Als altijd weer een mooi verhaal, José. Gerard heeft me er op gewezen, dus ik ben er in gedoken. Jou regio is fantastisch mooi en het bezoeken meer dan waard. Wij adviseren onze gasten altijd een rondreis te boeken, met enkele adressen: ook jij wordt daarin natuurlijk genoemd. Succes met de zaken!

  • Dank je wel Elly voor je mooie woorden. Het is geheel wederzijds: ook jullie hebben een prachtige accommodatie. Het wordt tijd dat we een keer bij elkaar komen slapen.
   Groet José

 • Wat een mooi verhaal! Wij zijn net een week terug in Nederland, na 2 jaar prachtig Zuid-Afrika! Boutique hotel Frogs Hill was een prachtig avontuur 🤍. Veel geluk op jullie nieuwe stek 🌍

 • Natascha, wij hebben veel grote reizen gemaakt. Za Zoe in Swartwater destijds heeft grote indruk op ons gemaakt . Het vergt moed om die plek in te ruilen voor een andere toekomstvisie. We hadden het graag mee willen maken maar de leeftijd speelt een negatieve rol . Veel succes in jullie nieuwe bush!!

  • Dank je wel Henk. Begrijpelijke woorden. Maar inmiddels paste het runnen van een accommodatie zoals wij dat willen (plus het wildpark) én de reizen uitvoeren niet meer naast elkaar. En onze visie concentreert zich rondom de verschillende soorten rondreizen. Dank je wel voor je mooie woorden.

 • Top locatie die een geweldig startpunt zal zijn van vele mooie reizen. Hoop dat we elkaar ooit weer eens hier ontmoeten als je op rondreis bent 💕 groetjes Astrid

 • Eens Natascha, daar kan geen ruimtereis tegenop!

  • Vind ik ook. Een fijne thuisbasis is toch wel heel erg belangrijk, hoe fijn ik reizen ook vind 😉

 • Geweldig Ria hoe je meteen weer reageert op het laatste nieuws.
  Topper ben je.
  Gaat alles goed verder ?
  Hier nog steeds geen gasten. 1 e huisje super verkocht. 2 e huisje nu in verkoop. 3 e huisje hou ik voor de Zweedse verhuur. Zit al bijna vol tot 2022 juli.
  Iedereen schuift weer (2020, 2021 nu naar 2022)
  Voorlopig blijven we een beetje in Zweden, een beetje in Zandvoort en nu de winter in Spanje ( mijn droom)
  Ondertussen hebben we van de winst van het 1 e huisje een lief huisje in zuid Spanje
  gekocht. Nu het 2 e huisje er vlak bij.
  De eerste voor ons. De 2 e voor kids en verhuur.
  Dus weer een nieuwe huisje voor jouw site.
  Lieve groet Tanne

  • Dank je Tanne, ik schrijf ze als ik wakker word in mijn notities. Niet alles haalt publicatie 😉.
   Vervelend, geen gasten. De reuring is er, nu nog het boeken!
   Wat mooi al die nieuwe ontwikkelingen! Ja kom maar door met je nieuwe huis in Spanje voor op Global Dutchies! Ik kijk er naar uit. Lieve groet, Ria

  • Wat een mooie shop heb je Rebecca! Ik stuur je een mail!!

 • Hi Carolien, ik heb nog enige doch beperkte contacten met uitgevers, maar heb wel vrienden die jouw aanstaande boek mogelijk onderdak kunnen verschaffen bij een geschikte uitgeverij , laat het weten als je zover bent.

  • Dank voor jullie lieve reactie. Daar ga ik zeker graag gebruik van maken. Kijken wat er eerder is. Mijn boek, of jullie in Mexico! Tot snel! Abrazo!

 • Hi, ik ben een echte global Dutchie ☺️. Zo heb ik 15 jaar rondgevlogen als stewardess, 4 jaar in Singapore gewoond. En nu heb ik een webshop ‘Spice Jar’ met producten die ik over de hele wereld source en verkoop. Mooie producten met een verhaal.
  Het lijkt me heel leuk om mijn business te delen op jullie platform.
  Liefs, Karen

  • Hi Karen, je bent inderdaad een echte Global Dutchies. Ik zou zeggen check je mail ;-).

 • Hamamdoek.
  Ik zou graag willen uittesten hoe goed ze zijn, en of ze echt zo heerlijk aanvoelen en snel droog zijn…en waar beter te testen dan het altijd zonnige Curaçao

 • 50%
  Omdat ik vaak alleen reis maakt 50% korting van de prijs een “alleenprijs” 😉

  • Hi Annerie,
   De 50% is voor 50% korting op een nieuwe listing. Niet op het boeken bij een accommodatie of en tour;-)
   Dus ik weet nu niet zo goed wat je bedoeld.

 • Hammamdoek, ik ben op zoek naar nieuwe voor onze chambres d’hotes! Een proefexemplaar uit Turkije zou leuk zijn om er een te proberen.

 • Ik kan met alle verhuisstress wel een vakantie gebruiken en ga dus voor

  50 euro

  (ander mailadres dan listing gebruikt i.v.m. de ooit verhuizing)

 • #replay
  interessant thema en goede oplossing voor lage bezetting deze tijden, al denk ik dat onze grote vakantiewoningen minder geschikt zijn voor deze doelgroep.

  • Hi Silja, herkenbaar, zeker als je het over stellen hebt wel. Er zijn ook gezinnen die het doen. Zeker als de kinderen al een vorm van online les volgen. Misschien moeten we bedrijven gaan aanschrijven met een workcation aanbod voor meerdere collega’s. Zeker als het over creatieve processen gaat. Wel met een test, ze komen namelijk niet uit dezelfde bubbel. 😉

 • Ik heb inmiddels meerdere Hamamdoeken van Yazgibi. Super kwaliteit en handig om mee te nemen in de trolley als je gaat reizen. Ze nemen weinig ruimte in. Dat geldt natuurlijk ook voor de strandtas.

 • #replay
  Ik ben in België vrijwillige reisbegeleider geweest bij Joker en reis zelf ook volgens deze duurzame principes (https://www.joker.be/nl/duurzaam-reizen-met-joker) In onze eigen accommodatie besteden we er ook zeker aandacht aan, al merk je dat het thema duurzaamheid nog maar beperkt gedragen is in Portugal (bvb niet recycleren, geen afvalwater scheiding, veel vuile wagens/kachels enz) Maar anderzijds veel groene energie via windmolens en lokaal kopen.

  • Dank je wel Silja voor je aanvulling. Ook in Portugal kunnen er dus op een aantal vlakken nog veel stappen gezet worden.

  • Hoi Anemone, wat leuk dat je wilt doneren! Alvast hartelijk dank namens onze projecten.
   Ik plaatst hier de Paypal Link dan kun je eenvoudig doneren. paypal.me/GlobalDutchies
   Groet, Ria

 • Italië, Ligurie, Sarzana. Het jaar 2020 is/was een vreemd jaar. Ondanks afzeggingen, mochten we toch, van half juni tot begin oktober gasten ontvangen.
  In september kwamen er weer nieuwe regels aan. Sommige rare regels. Bijv. Restaurants, pizzeria,s bars, allemaal om 18.00 uur dicht. Als je een horeca bedrijf hebt, zoals mijn 2 zonen (3e generatie) en om 18.00 uur dicht moet, lijkt dat zo dom, maar aan de andere kant, moet je er een mouw aanpassen. 1 zaak heeft besloten om hun producten bij de klant thuis te brengen, en klanten kunnen bestellingen doen en die tot 21.00 uur zelf ophalen. Zo is hun verlies aan tamelijk beperkt gebleven. De andere zaak, maakt brood, pizza, focaccia, vanaf half 8 tot 20,00 uur. Alleen afhalen en overdag mag de klant van de regering zitten. Deze zoon heeft logisch minder last gehad, van de beperkingen. Aangezien de kinderen en hun familie met publiek werken, goed beschermd weliswaar, zagen we hun veel minder. Ondanks dat, hebben we besloten 25 december samen te vieren. Alle cadeaus worden onder de kerstboom gelegd, en worden, voor dat we aan tafel gaan open gemaakt. Daarna gaan we aan tafel, en worden er o.a tortellini in Bouillon geserveerd. Als zoetigheid ontbreekt nooit de Nederlandse kerstkrans, gevuld met amandelpers.
  Mijn man en ik vieren 24 en 31 december al jarenlang samen. De laatste dag van het jaar ontbreken nooit oliebollen en appelflappen. Verrukkelijk. Ik wens iedereen een Prettige Kerst, en een Gelukkig Nieuwjaar.
  Nieske, eigenaar ‘Casa Nieske’ Op Global Dutchies

 • Je blijft boeien. Als mens maar ook was fotografe en auteur. Heerlijk verhaal, Astrid. Ik wens je een heerlijke rusttijd toe. geniet van het klussen geniet van elkaar en geniet van de rust dikke knuffel

  • Dank je wel Anneke we gaan zeker genieten van de warme zomer in Limpopo, maar ook van lekker badderen en klussen 😉😘

 • Zo te lezen kunnen jullie je goed bezig houden. Wat een spirit en wat prachtig ziet het eruit. Ik zou graag weer langs willen komen maar het zit er voorlopig even niet in. Gelukkig heb je genoeg gasten om te entertainen. Blijf vooral genieten.

  • He jammer, zou gezellig zijn… De witte vlinders zijn er ipv een witte kerst… Alles is mooi groen en ik zou je advies en hulp in de tuin wel kunnen gebruiken xxx

 • Dankjewel voor het even in Afrika dicht bij jou te zijn…
  Liefs Monique

 • Oh wat een heerlijk verhaal. Het klinkt allemaal alsof er geen brekingen meer zijn. Plannen maken voor DD gasten en zelf ook genieten. Jezelf over de moeilijke tijd heen getild en samen met Jan weer verder gaan voor jullie gasten.
  Wb dan verrast worden door gasten die je niet had verwacht.
  Wat heerlijk dat jullie meebewegen met met de natuur om je heen: in beweging blijven en veranderen. Knap hoor.
  Ik zou zo op jullie nieuwe terras willen komen zitten en lekker in jullie ‘tobbe’ met een glaasje wijn.
  Inderdaad: goed van jullie om de plaatselijke economie te blijven steunen.
  Heerlijk te lezen dat je uit je dal bent Astrid. 💋

  • Dank je wel Wilma voor je lieve woorden, misschien dat een reisje naar ’t noorden van Zuid-Afrika er ooit nog eens inzit, wat zou dat leuk zijn x

 • Als je dit verhaal leest is het eerste wat in je opkomt naar je koffer te rennen, inpakken en vliegen maar…….
  Heerlijk verhaal en fantastische foto’s.

  • Niet vergeten even de covid test te doen 🤣En welkom hoir🌷🇿🇦

 • Super Wendy! Als het allemaal weer kan wil ik graag die kant opkomen in combi met Argentinie en Chili.
  Liefs uit Wenen, Annemiek

  • Dat zou super leuk zijn, Annemiek. Hopelijk toch kan t weer in e nabije toekomst. Groetjes uit Ecuador!
   Wendy

 • Lieve Wendy! Nu heb ik jouw interview gelezen en ervan genoten! Wat een bijzonder mooi en gelukkig verhaal!!! Ik ben er zo door geïnspireerd, dat ik er over denk toch maar eens de {bijna letterlijke!} sprong te wagen en jullie misschien het volgend jaar eens te bezoeken. Niets is natuurlijk nog zeker, want met mijn 82 jaren en last van narcolepsie, weet ik niet of ik so wie so de reis aankan, maar dromen is lekker vrij en ontspannend. Dus héél misschien TOT ZIENS IN 2021???!!! Intussen VEEL SUCCES EN GROOT GELUK!!! veel liefs van jouw tante Kiki.

  • Hé lieve Kiki, wat leuk dat je het gelezen hebt en ervan genoten hebt. En gewoon blijven dromen, doen wij ook! En als het ervan komt staan we je met open armen op te wachten!!!!
   Dát zou wat zijn, toch?
   Heel veel liefs,
   Wendy

 • Ik vond het heel leuk om te doen, mijn levensverhaal vertellen! Ik krijg ook erg leuke reacties. Ik hoop, en velen met mij, dat dit soort leuke dingen mogen bijdragen aan een beter toerisme! Global Dutchies draagt zeker haar steentje daartoe bij!
  Dank, Ria, ik ben er echt blij mee!

 • Wat geweldig mooi en avontuurlijk levensverhaal🥰, een bezoek aan Ecuador en Wendy en Arthur(neef van mij) staat bij ons in de planning volgend jaar. Hoop dat de corona beetje meewerkt🤞🤞🤞. We hebben er zo’n zin in😀

 • Ziet er ontzettend leuk uit, jullie onderkomen! Mexici is sowieso ons favoriete reisland ,en waar jullie zitten is eigenlijk een van de weinige stukken die we echt niet kennen. Dus wie weet, komen we jullie kant nog eens op vanuit Ecuador! Succes!

 • Graag info over de periode van beheer en waar en hoe het er uit ziet.

  • Hallo Martha,
   De eigenaresse gaat voor de langere termijn. Stuur een mail met je vragen naar info@globaldutchies.nl
   Wij zorgen ervoor dat de eigenaresse deze vragen krijgt. Bijvoorkeur met al informatie over jullie zoals aangegeven in de tekst.
   Met vriendelijke groet,
   Ria

 • Goedemorgen. Kunt U wat meer informatie geven over deze mooie vacature.

  Groet Martha & Marcel

  • Beste Martha en Marcel, bedankt voor jullie reactie. Het is zeker een mooie vacature.
   Stuur een mail aan info@globaldutchies.nl met jullie specifieke vragen liefst gelijk waarom jullie het zo leuk vinden dan delen wij dit met de eigenaresse.
   Met vriendelijke groet,
   Ria

 • Herinneringen blijven zeker. Iedere dag komen de beelden langs op onze digitale fotolijst.
  We koesteren ze en hopen dat het snel weer mogelijk is om het mooie zuid-Afrika te bezoeken zodat nog meer mensen ze kunnen maken.
  Veel sterkte Rex en Natas we hopen op betere tijden.

 • Lieve Buuf Ruby! Wat leuk dat je jouw verhaal deelt hier! Ja wat een kleine wereld he? En zo leuk dat jullie vooral in de begintijd hier waren. Er is inmiddels al weer veel veranderd. Ik hoop dan ook zeker dat jullie weer een keertje terugkomen! Lieve groet Margo

 • In 2018 gingen we weer naar Indonesië. Onze reis begint altijd in Jakarta omdat mijn dochter en kleinzoon er wonen en eindigd altijd in Bali omdat we het daar heerlijk vinden. Tussendoor willen we altijd naar een andere leuke plek. Met een vriend van ons Dennis die in Jakarta woont hadden we het plan gemaakt om naar midden en oost Java te gaan. Een paar dagen voor ons vertrek zat ik te googelen en zag foto’s van het mooie eiland Karimunjawa. Nog nooit van gehoord en zei tegen mijn man laten we hier volgend jaar heen gaan. Eenmaal in Jakarta vertelde ik aan Dennis dat ik zo’n mooi eiland had ontdekt waarop hij zei oh daar heb ik een vriendin wonen , Margo. De plannen werden meteen omgegooid in plaats van oost Java werd het Karimunjawa. We werden zo gastvrij ontvangen door Margo. En inderdaad wat een prachtig eiland gewoon geweldig!!! Margo was in die tijd nog druk bezig met haar resort en ik de locatie is geweldig. Ik zei meteen aan Margo ik word je buurvrouw ik wil hier ook wonen! We zijn met een brommertje het hele eiland afgereden, prachtige stranden en prachtige natuur gezien. Een heerlijke tijd daar gehad en we hopen er ooit weer heen te gaan. Chapeau Margo hoe jij dit voor elkaar hebt gekregen! Veel succes en liefs van je “buurvrouw” , Ruby!

 • Mooi geschreven. Wat goed dat jullie het personeel blijven steunen. Nu maar hopen dat jullie snel weer terug kunnen naar Afrika. Sterkte!

 • Super Ria, bedankt voor het delen. We zijn gestart met een andere onderneming om zo het hoofd boven water te kunnen houden. De lodge is daardoor een beetje op de achtergrond geraakt, dus dit is even een goede herinnering om goed aan de slag te gaan wat betreft het informeren van potientiële gasten de volgers op de social media.

  • Echte ondernemers hoor ik in je verhaal. Top!
   Ja blijf communiceren! Houd je toekomstige gasten op de hoogte van de opties om jullie te bezoeken!
   Je kunt ook een mooie aanbieding maken voor ‘Nu dromen straks genieten’ zie bovenin op de website. Stuur mij dan een mail met de tekst en een foto. Succes met alles!

 • dank voor je inzichten Ria! het wordt een soort ontdekkingsreis voor ons allemaal om te zien wat de toekomst in petto heeft.

 • Ik denk dat mensen die selfcatering doen mogelijk sneller open kunnen dan accomodaties met diner en ontbijt. Omdat het serveren en steeds aanraken van bestek, glazen en borden toch een verhoogd risico geeft dacht ik dat een ontbijt mogelijk geserveerd zou kunnen worden in een picknick mand. Je kunt alles voorbereiden met handschoenen aan en later zo ook weer opruimen.
  Zal voor mij helaas niet opgaan want mijn nadruk ligt op de Food & Wine Experience. Maar wie weet ga ik aan dit concept zelf nog wat sleutelen.

  • Hi Astrid, ik denk dat je gelijk hebt. Ik zag gisterochtend toen ik een strandwandeling maakte met mijn dochter, dat een van de strandtenten ontbijt en lunch inderdaad in picknickmanden aanbood. Takeaway en thuisbezorging loopt door of is nu voor sommige horeca de enige bron van inkomsten.
   Fijn dat ik je heb kunnen inspireren om te gaan sleutelen aan je concept.

 • Tot op heden heb ik altijd via Booking.com geboekt, om alle redenen die je in je blog aangeeft. De huidige situatie en de manier waarop deze organisatie en haar CEO nu reageert (ik ga er niet te ver op in, het is uitgebreid in de publiciteit) heeft ervoor gezorgd dat ik mijn account verwijderd heb. Jullie hebben gelijk, maar ik zou als gast en frequent booker heel graag meer gemak hebben, sneller weten tot wanneer ik gratis kan annuleren met een muisklik, boeken zonder een antwoord af te hoeven wachten zodat ik meteen weet of het geregeld is, dat soort dingen.
  Ik ga het in ieder geval proberen en wens iedereen veel succes in dit “after corona” tijdperk dat er aan zit te komen 🧡

  • Hi Simone, hier word ik blij van. Goed om te lezen, fijn ook dat je begint over gemak en snelheid. Dat zo belangrijk om #bookdirect te kunnen laten toenemen! Dank je wel ❤️.

   • Nog een aanvulling daarop dan; ik gebruik met enige regelmaat boekingssites om een verblijf te selecteren (simpelweg omdat daar nu eenmaal het grootste aanbod op te vinden is) en zoek dan alsnog de site van het verblijf op om rechtstreeks te boeken. Als die site al te vinden is en boeken mogelijk is (sorry, maar het onprofessionalisme viert in sommige landen hoogtij) maak regelmatig mee dat dezelfde accommodatie via een boekingssite goedkoper te boeken is dan wanneer ik dat direct probeer te doen. Soms heb ik na een paar van dat soort ervaringen dus geen zin meer om de extra moeite te doen.

    • Dank je wel Chryt voor je aanvulling.
     Heel goed punt. #directbooking moet m.i.z. altijd een beter tarief geven.
     Zal te maken hebben met het pushen van boekingsites richting eigenaren. Tig keer per week mailtjes sturen sturen over waar anderen hebben geboekt omdat die een paar euro goedkoper waren. Vaak zijn ze de accommodaties niet eens vergelijkbaar. De website is voor sommige accommodatie eigenaren een oude brochure geworden omdat hier te weinig tijd aan besteed (kan) worden.
     Ik ga je inzicht volgende week samen met nog wat andere inzichten opnemen in dit blog. Nogmaals dank! Ria

 • Ja, ik laat éven een komentaar… zoals veel Fransen en niet-Fransen zegt Lenke “Volgens Macron komt er een eind aan de Lockdown op 11 mei”… Dat zou ieder’s wèns wel zijn, maar hij heeft er een boel dingen bij-gezegd, ook de diverse ministers, dat er géén totale ‘vrijheid’ nog inzit , bepaalde beperkingen blijven … Inderdaad, nog even geduld voor een totale opheffing van het “huisarrest”, voor “noodzakelijke of dringende redenen” wordt het uithuizig zijn versoepeld, maar ècht nog niet opgeheven … Ik vind dat ook héél goed, om een nieuwe opkomst van besmettingen te voorkomen … Want wat ‘win’ je als je ziek wordt …. Bij deze situatie heb ik ook vollop tijd om eens naar de site van Lenke te gaan kijken … Ik wens haar sterkte in deze krisistijd, en … voor straks als het allemaal weer màg : Bon Vent ! Groet uit de buurt van Toulouse, hanny

  • Merci Hanny, inderdaad Macaron zegt veel maar we moeten nog maar zien en er is dan wel een soort begin van het einde in zicht, maar we zijn er nog laaaaang niet 🙂
   Ben benieuwd wat je van de site vindt 🙂

 • Ineke leuk te lezen hoe jij je hebt ontwikkeld. Jan-lieven stuurde het mij door. Je hebt wel “een wereld reis gemaakt in jezelf”. Ik wens je veel succes met je eigen onderneming.
  Groet, Els Poissonnier.

  • Oh wat leuk Els !! Dank je wel 🙂 Ja, een mooie innerlijke reis die nog vrolijk doorgaat 🙂 Blij dat ik nu ook andere kan helpen zo’n reis te maken 🙂

 • Based on our TripAdvisor reviews Ama Amanzi Bush Lodge is rated with 5 stars.

 • Super dat het gelukt is, ja we moeten creatief zijn en alle beetjes helpen. Succes!
  Hier op Aruba net zo lastig om iets te doen, gelukkig wel meer bewegingsvrijheid dan bij jullie.
  Ondanks dat ik een esaentieel beroep heb kan ik toch alleen vanuit huis en telefonisch mijn werk doen.
  We maken er maar het beste van.
  Saludos

  • Yes, dank je Corina en tot snel hopelijk!

Comments are closed.

s2Member®

Ben je lid? Log dan in om alles te zien.

Nog geen Lid?