INTERVIEW / PODCAST met Global Dutchies Karen Meijers uit Frankrijk

INTERVIEW / PODCAST met Global Dutchies Karen - De wereldse vrouwen op ons platform met een accommodatie, tours/events of duurzame producten kunnen nu in aanmerking komen voor een plekje in de podcast ‘Koffers Gepakt’ van Stefanie van Wijk. Haar podcast bestaat inmiddels al uit 2 seizoenen met meer dan 50 afleveringen in totaal.

In de eerste aflevering van de podcast Koffers Gepakt x Global Dutchies is Karen Meijers-Trebbe aan het woord. Karen verteld over hun Zuid-Frankrijk avontuur. Daar waar het voor Karen haar droom was om naar Frankrijk te verkassen, was het als een nachtmerrie voor haar man!

Karen en Rob gingen al jaren op vakantie naar Frankrijk. Het was zelfs hun huwelijksreis bestemming. Onverwachts kregen ze de mogelijkheid om een Bed & Breakfast over te nemen. Karen was super enthousiast en wilde gelijk haar koffers pakken. Echter, moest ze haar man nog wel ‘even’ overhalen.

Het lijkt bijna een klassiek Ik Vertrek verhaal. Ben je benieuwd naar het hele verhaal van Karen? Klik dan hier voor de link naar de podcast aflevering met Karen.

De podcast van Karen is ook te beluisteren via: Google Podcasts, Podimo, Apple podcasts en Stitcher.

Benieuwd welke andere Global Dutchies er nog meer aan het woord komen? Zie hier onder het lijstje:

Rebecca Braak uit Ecuador

Joyce van den Muijsenberg uit Indonesië

José van der Zwan uit Portugal

Mieke Visser - Diatta uit Senegal

Karen heeft twee accommodaties op ons platform:

Mas la Buissonnière in Frankrijk en Jardines del Sol in Spanje.

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat