Word Lid!

Word lid en word ook gelijk ambassadeur van Global Dutchies vakantie platform door dit te delen met andere Wereldvrouwen/Nederlandse vrouwen in het buitenland. Samen maken we het verschil!

 

Hoe werkt het?

  1. Klik op de onderstaande PayPal button.
  2. Maak je keuze voor betalen via creditcard of rechtstreeks via PayPal. In beide gevallen moet je een PayPal account hebben of aanmaken.
  3. Al een PayPal account? Log dan in met je naam en wachtwoord. Zo niet, maak je account aan en volg de instructies op het scherm.
  4. Na betaling ontvang je een e-mailbevestiging van je betaling van je jaarlijkse bijdrage van € 2,00 (+ € 0,40 kosten betalingsverkeer) voor het goede doel.
  5. Vervolgens ontvang je een e-mail gekoppeld aan het paypal account (kan tot hooguit 15 minuten duren). Via de link in de e-mail, kun je je met een gebruikersnaam en paswoord registreren op het Global Dutchies platform. Je registratie dien je met een tweede mail te bevestigen.
  1. Retourneren van een donatie alleen en bij hoge uitzondering met aftrek van de betalingsverkeerkosten ad € 0,40.
  2. Dit is een platform voor alleen vrouwen. Ben je een man? Meld je gerust aan, je gedoneerde € 2,- (+ € 0,40 voor het PayPal betalingsverkeer), maken we graag over aan een goed doel op de website. Registreren kunnen we niet toestaan. Een gemaakt account zullen wij dan ook verwijderen conform onze algemene voorwaarden.
  3. Word je lid dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy statement van Global Dutchies.
s2Member®
WhatsApp chat