Extraatje!!! Online Content Strategie training voor Global Dutchies met een listing op het platform

Speciaal voor de wereldvrouwen met een listing op Global Dutchies een extraatje!!! Een gratis online training: Marketing Content Strategie. Ben jij serieus bezig met je bedrijf? Heb je de strategie van je onderneming nog niet goed genoeg uitgewerkt of aangepast aan de nieuwe werkelijkheid door COVID-19? Meld je dan zeker aan! Want zonder plan geen uitvoering!

In april en mei van dit jaar hebben er al twee sessies plaatsgevonden. In het najaar ga ik hier mee verder.

Online Content Marketing Strategie training

Hoe kom je van A naar B? Van ongeorganiseerde, ad-hoc activiteiten naar een gestructureerde uitvoerbare strategie? Het belopen van het pad van A naar B dat leer je in deze pragmatische content strategie training.

Maak je eigen waardevolle Content Marketing plan in 7 stappen. Een online ‘hands-on’ training bestaande uit drie sessies van 2 uur met diverse werkopdrachten en templates o.a. voor een Persona, de Customer Journey en een Contentkalender.

Met een gedetailleerd handboek doorlopen we de stappen van de positionering van je bedrijf, inzicht in je publiek, de juiste boodschap, timing, de platforms en de vorm waarin je communiceert .

Een plan dat zorgt voor structuur inzicht en consistentie. Een strategie die zorgt voor het betrekken van je medewerkers, gasten en fans. Ontdek wat de magneetwerking van deze groep is op klanten en potentiële klanten.

Waarom gratis voor Global Dutchies met een listing? 

Als Marketing en communicatieadviseur deel ik dagelijks mijn kennis. Over welke kennis praat ik dan? Content Marketing. Want content marketing is een belangrijk onderdeel van je marketing. Vanuit mijn vakgebied en mijn bedrijf MIXmarketing, help ik middelgrote bedrijven en non-profit organisaties met het maken van succesvolle en waardevolle Content Strategieën. Ik doe dit via mijn eigen ontwikkelde 7-stappenplan. Dit kunnen adviestrajecten zijn binnen bedrijven maar ook via trainingen met open inschrijvingen. Nu dus ook om Global Dutchies te helpen met een goed plan. #toegevoegdewaarde

De training zal bestaan uit drie sessies van ca. twee uur. Voor de start van  de training ontvang je een ‘huiswerkopdracht, ook tussen de sessies in is er werk aan de winkel met je opdrachten’. Dat je het even weet ;-), het is echt hands-on.

Let op: aanmelden is ook meedoen! Ik investeer hier in, besteed er veel tijd aan dus hoop dat jij er dan ook zo inzit ;-). Normale kosten voor deze volledige training in een fysieke omgeving zijn € 225,00. Voor jou dus met een vermelding op het platform een extraatje!

Data & tijdstippen Content strategie training

De data en tijdstippen (NL Tijd) voor de drie opvolgende modules zijn:
1) Donderdag 1 oktober 2020, 13.00-15.00 uur (Module 1)
2) Donderdag 8 oktober 13.00-15.00 uur (Module  2, 3 en 4)
3) Donderdag 15 oktober 13.00-15.00 uur (module 5, 6 en 7)

UPDATE september 2020:
Monique Pals van de 'videoMRKTNG specialist' is gastspreker op 8 oktober bij het module 4: HOW....... hoe ziet je content eruit? Zij vertelt over wat video kan betekenen voor je accommodatie/tour of event. Met natuurlijk verschillende tips en tricks!

Monique Pals Video marketing specialist
Extraatje!!! Online Content Strategie training voor Global Dutchies met een listing op het platform 4

Speciale groep op het platform

Op het Global Dutchies platform wordt een speciale groep speciaal aangemaakt voor de training. Maak hier kennis met de andere deelneemsters. In deze groep deel ik de benodigde informatie, inclusief werkbladen voor de opdrachten. Ook kun je vragen stellen aan mij of aan elkaar. Tijdens de drie online sessies gebruiken we de groep voor vragen. Tussen de sessies door zijn er ook opdrachten. Houd hier rekening mee in je planning.

De training geef ik via ZOOM. Hiervoor plaats ik in de groep een link, een code en een wachtwoord.

Nu aanmelden?

MET ACCOMMODATIE?
Ja, ik heb een accommodatie of lokale tour/event op Global Dutchies en ik doe graag mee! Stuur een mail naar ria@globaldutchies.nl

NOG GEEN ACCOMMODATIE OF TOUR OP HET PLATFORM?
Ja, ik wil graag meedoen, maar heb nog geen listing op Global Dutchies. Geen probleem je gewoon je accommodatie of tour plaatsen je zichtbaarheid vergroten maar ook het platform steunen. Nu zelfs met € 20,00 korting met de kortingscode: GD20-1JAAR

#togetherwecreate #educatie #marketing.

Ria Luitjes

Mijn Linkedin profiel
Meer informatie over mij? Check gerust mijn website.

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat