Podcast Koffers Gepakt en Global Dutchies gaan samenwerken

Podcast Koffers Gepakt en Global Dutchies gaan samenwerken - Global Dutchies breidt haar services voor Global Dutchies leden met een listing uit door te samenwerken met de Podcast Koffers Gepakt van Stefanie van Wijk. Wereldvrouwen met een listing kunnen in aanmerking komen voor een podcast. Zolang het maar niet te commercieel wordt. Het gaat om het verhaal.

Global Dutchies en Koffers Gepakt Podcast
Podcast Koffers Gepakt en Global Dutchies gaan samenwerken 2

Podcast van Stefanie van Wijk

Stefanie van Wijk, eigenaar van Prunus Media, is journalist en storyteller in tekst, beeld en audio. Ze woont samen met haar vriendin en Golden Retriever. Nadat ze vorig jaar voor haar werk naar het Duitse München verhuisde startte ze Koffers Gepakt: dé podcast over Nederlanders in het buitenland. Nu doet ze dat vanuit Hamburg. Ze spreekt in haar podcast met Nederlanders over de hele wereld om hun verhaal te delen en zo luisteraars te inspireren en motiveren.

Podcast Koffers Gepakt en Global Dutchies gaan samenwerken

Dit sluit aan bij de doelstelling van Global Dutchies en daarom is dit een perfecte samenwerking. De eerste Global Dutchies met een listing op ons platform zijn al geselecteerd voor een podcast de komende periode. We kijken er naar uit!!

Welkom bij Global Dutchies, Stefanie! 

Ria Luitjes
Founder Global Dutchies

Dit is de toegevoegde waarde van Global Dutchies. Hét netwerk dat op verschillende vlakken zorgt voor meer zichtbaarheid voor onze Global Dutchies. Dus sluit je aan bij onze community met je accommodatie, tour/event, webshop of expertise voor slechts € 30,00 excl. btw per jaar. 

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat