Search
Close this search box.

Reglement winacties Global Dutchies

Winacties van Global Dutchies gebeuren via vooraf gestelde regels. Winacties worden georganiseerd via een event of of online.
Dit kan zijn overnachtingen, een tour/event of arrangement, producten van leden met een webshop of business-ondersteuning van experts of een andere 'give away'.. Meer informatie kan worden verkregen via info@globaldutchies.nl

Winnaars
1.   Uit alle inschrijvers trekken wij de winnaars en de de prijs. Vaak is dit online te volgen.
2.   Een verblijf is op basis van twee personen, vindt plaats buiten het hoogseizoen en is in overleg met de eigenaar. Dit kan afwijken van de foto's op het promotiemateriaal of op website. Verlenging van het verblijf kan tegen de geldende tarieven, direct bij de eigenaar worden bijgeboekt. Is het een product dan gelden de regels zoals vermeld bij de omschrijving online.
3.   Het verblijf dient plaats te vinden binnen een jaar na aankondiging.
4.   Deelname aan de actie is kosteloos. Tenzij er vrijwillig gekozen wordt voor een kleine bijdrage aan de goede doelen die we steunen.
5.   Deelname vindt alleen plaats wanneer je je hebt aangemeld volgens het aanmeldformulier.
6.   Global Dutchies en gezinsleden die de prijzen aanbieden zijn alleen uitgesloten indien dit uitdrukkelijk vermeld wordt.
7.   De looptijd van actie is vermeld bij het aanmelden.
8.   Moment van bekendmaking van de winnaar(s) zal plaatsvinden in de week vermeld bij de actie.
9.   Global Dutchies is bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.

Persoonsgegevens
1. Persoonsgegevens worden ook automatisch gebruikt voor aanmelding voor de Global Dutchies nieuwsbrief,
2. Op alle acties is Nederlands recht van toepassing.

Winnaar
1.   De winnaar van een actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze. Vaak via een 'wheel of names'.
2.   De winnaar van een actie krijgt persoonlijk bericht van de prijsgever en wordt ook bekend gemaakt via de website, de nieuwsbrief en social media.
3.   Wanneer het niet lukt om binnen twee weken contact te leggen via telefoon of email met de winnaar, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen.
4.   Global Dutchies is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude en/of dubbele aanmelding.
5.   Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
6.   Het is niet mogelijk het de gewonnen overnachtingen om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.
7.   Het is niet mogelijk de overnachting, tour/event aan een ander te geven of te verkopen, tenzij de eigenaar van de accommodatie hier zelf mee akkoord gaat. Een verzoek dient rechtstreeks met de eigenaar afgestemd te worden. Global Dutchies is hierin geen partij.
8.   Naast Global Dutchies mag ook de prijsgever op website of social media melding maken van de winnaars en de uiteindelijke aanwezigheid van de prijswinnaars.
s2Member®
WhatsApp chat