Reis slim: kies de beste simkaart voor jouw bestemming

Reis slim en kies de beste simkaart voor jouw verre bestemmingen vooraf bestellen betekent dat je direct bereikbaar bent op je vakantielocatie.

Reis je vanuit Nederland naar een verre bestemming buiten Europa, of bezoek je familie in Nederland of een ander Europees land vanuit een verre bestemming buiten Europa? Houd je van gemak en krijg je kriebels bij het idee van hoge telefoonkosten in het buitenland? Vind je het vervelend om bij aankomst in Nederland of op een vreemd vliegveld meteen op zoek te moeten naar een winkel die prepaid simkaarten verkoopt? Lees dan zeker verder onder de foto van Schiphol Plaza.

Reis slim: kies de beste simkaart voor jouw bestemming
Schiphol Plaza, Amsterdam

Voorkom hoge telefoonkosten op je vakantiebestemming

Wij, wereldvrouwen, bellen veel internationaal, zijn overal bereikbaar en willen graag alles volgen. We bellen via WhatsApp of Facetime. Een prepaid simkaart of e-simkaart is dan bij uitstek ideaal. Hiermee kun je ook je mail ophalen, browsen op het internet, navigeren (heel handig), en ons platform en de belevenissen van andere vrouwen blijven volgen.

Een e-simkaart of data simkaart is prepaid en heeft geen eigen telefoonnummer. De bundels bieden uitsluitend data. Alle gesprekken die via internet verlopen, zoals met WhatsApp, Skype, Facetime, etc., zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. Je maakt dan namelijk gebruik van de databundel op de simkaart. WhatsApp kun je blijven gebruiken met je eigen nummer, waardoor je gewoon berichten kunt blijven versturen en bellen zoals je gewend bent. Het genereren van een hotspot voor je medereizigers is niet altijd mogelijk; dit hangt af van de provider. Check ook of voor jouw mobiel een e-sim mogelijk is.

We hebben twee opties voor je uitgezocht en natuurlijk ook uitgeprobeerd:

1. Airport Telecom met 5% korting

Schaf een prepaid simkaart of e-sim aan via Airport Telecom en krijg 5% korting met de code: globaldutchies. Airport Telecom heeft momenteel simkaarten beschikbaar voor 28 landen, waaronder Zuid-Afrika, Dubai, USA, Canada, en Indonesiƫ. Op Schiphol is de winkel centraal gelegen in Schiphol Plaza. In Nederland bezorgen ze de simkaart ook gratis thuis. Natuurlijk krijg je je e-sim via de mail. Let op: niet voor elk land is een e-sim beschikbaar.

2. Download de Airalo app op je mobiel $3 korting op je eerst aankoop.

Download de app op je mobiel en je kunt een e-sim aanschaffen voor je land van keuze. Er zijn meer dan 200 landen en regio's beschikbaar. Ook is er een regionale (continentale) en een globale e-simkaart. De tarieven lijken iets lager dan die van Airport Telecom, dus maak een goed vergelijk voor de hoeveelheid data en de periode. Met de code RIA7888 ontvang je $3 korting bij je eerste aankoop.
na betaling ontvang je een email met de informatie en een handige instructievideo.

Beide opties bieden je de mogelijkheid om zorgeloos bereikbaar te blijven zonder hoge telefoonkosten, waar je ook bent.

Nb: Vragen over de sim's of het proces? Dan graag direct contact opnemen met degene die ze aanbiedt.

Social Media
s2Member®
WhatsApp chat