Search
Close this search box.

SEO workshop – wat kan je doen om online beter gevonden te worden?

Uw alineatekst
SEO workshop - wat kan je doen om online beter gevonden te worden? 2

SEO workshop - wat kan je doen om online beter gevonden te worden? Global Dutchies José van der Zwan geeft op 29 november om 16.00 uur een workshop / webinar SEO - Search Engine Optimalisation.

Wat kan jij doen om door je potentiële gast(en) beter gevonden te worden online? Global Dutchies staat voor #directboeken, SEO speelt een belangrijke rol bij direct of rechtstreeks bij de eigenaar boeken.

In deze SEO workshop gaat José in op de basisbeginselen van SEO. De workshop beperkt zich tot de zogenaamde on-page SEO. Dit is wat je zelf direct aan de content van je website kan doen om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Ook krijg je basistips over de technische optimalisatie van je website welke heel belangrijk is voor de SEO. 

Voorlopige agenda:

  • Inleiding tot SEO
  • Uitleg basistermen SEO
  • Zoekwoorden wat zijn het en hoe pas je die toe
  • SEO-teksten en media bestanden
  • Plugin (RankMath) instellingen en plugin begrijpen
  • Tips en aanbiedingen

Tijdens de workshop gaat José ook in op het gebruik van een SEO plugin en hoe die te gebruiken. Daarnaast heeft ze tips voor enkele externe tools die heel handig zijn voor een goede SEO toepassing. 

José, woont sinds 2016 in Portugal en is eigenaar van een kleinschalige Bed and Breakfast in Arganil. Ze heeft bewust gekozen om in deze prachtige omgeving te wonen waar nog niet veel massa toerisme is. Natuur en cultuur, landelijk en ook authentiek zijn typerende woorden voor haar woonomgeving. José is een spin in een web, houdt van organiseren en regelen. Maar ook van creatief en scheppend bezig zijn.

Door haar B&B kwam José steeds vaker in contact met accommodatie-eigenaren die een betere website wilden. De eigenaren wilden steeds meer weten over reserverings- en beschikbaarheidskalenders of over channelmanagers. Met haar technische blik heeft ze zich verdiept in het bouwen van websites en alles wat hierbij komt kijken, zo ook SEO. Dagelijks leert ze bij want de digitale wereld is een wereld die altijd in beweging is. Het mooie is, zij houdt de techniek en de ontwikkelingen bij en wij (Global Dutchies) kunnen er van leren! Kortom: mis dit webinar niet en meld je direct aan via deze link.

Je ontvangt direct de link voor 29 november 16.00 uur. (Geen mail ontvangen? Check je spambox of bij Gmail je reclame-box)

Heb je vragen of wil je ook een workshop geven aan de Global Dutchies? Stuur dan een mail naar info@globaldutchies.nl

Heb je geen listing, maar wil je wel meedoen met dit webinar? Maak dan minimaal € 20,00 over voor de twee educatieprojecten die wij steunen met Global Dutchies.

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat