SIMkaart vooraf bestellen nu met korting

SIMkaart (prepaid) voor verre bestemmingen vooraf bestellen via Airport Telecom nu met een leuke korting van Global Dutchies

Reis je vanuit Nederland naar een verre bestemming buiten Europa of ga je op familiebezoek vanuit een verre bestemming buiten Europa naar Nederland? Ben je iemand die van gemak houdt? Krijg jij toch altijd wel een beetje de kriebels bij het idee van hoge telefoonkosten in het buitenland? Vind je het niet fijn om als eerste bij aankomst in Nederland of op een vreemd vliegveld op zoek te moeten naar een winkel waar ze prepaid simkaarten verkopen? Lees dan zeker even verder onder de foto van Schiphol Plaza.

simkaart Global Dutchies Schiphol plaza telecom korting
Schiphol Plaza

Voorkom je hoge telefoonkosten op je bestemming

Door een samenwerking met Airport Telecom* kunnen we je een korting geven op simkaarten die de vooraf aanschaft. Zo voorkom je hoge telefoonkosten op je bestemming omdat er geen sprake is van roaming. Per land kunnen de opties en tarieven verschillen, maar alle prepaid simkaarten bieden data. Als wereldse vrouwen bellen we veel internationaal en zijn we bellen via WhatsApp of facetimen gewend. Natuurlijk kun je ook je mail ophalen, browsen op het internet en het gebruiken voor navigatie (heel handig). Airport Telecom heeft op dit moment simkaarten beschikbaar voor 28 landen waaronder Zuid-Afrika, Dubai, USA en Canada. Op Schiphol is de winkel te vinden centraal in Schiphol Plaza. In Nederland bezorgen ze de simkaart ook gratis thuis.

Je eigen nummer blijven gebruiken

Goed om te weten: bij een data simkaart, heeft de prepaid sim geen eigen telefoonnummer. De bundels bieden uitsluitend data. Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. Je maakt dan namelijk gebruik van de databundel op de simkaart. Whatsapp kun je blijven gebruiken met je eigen nummer. Je kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals je gewend bent.

Deze code is alleen beschikbaar voor leden van ons platform. Lid kun je gratis worden of met een bijdrage van € 2,40 voor de goede doelen die we steunen via ons platform; empowerment van meisjes en vrouwen.

Ben je lid, log dan in en klik hier voor de kortingscode te gebruiken bij je bestelling.

*Goed om te weten: Global Dutchies verdiend GEEN geld aan deze samenwerking.

Social Media
s2Member®
WhatsApp chat