Social Media Dag 30 juni 2022 is voor mij een moment om even terug te kijken op wat Social Media mij als Marketeer heeft gebracht.

Daarin heb ik natuurlijk ook opgenomen wat Global Dutchies voor plaats inneemt en hoe dit bijdraagt aan mijn business en leven.

Over: het ontmoeten van powervrouwen, Nederlandstalige vrouwen overal ter wereld, de samenwerkingsverbanden die ontstaan, hoe Global Local wordt en hoe we samen bijdragen aan de educatie van meisjes. Soms lijkt het een druppel op de gloeiende plaat, maar elke druppel is er één.

Lees het blog op de website van mijn bedrijf MIXmarketing. Laat gerust een reactie achter onder dit blog.

Reacties van anderen lezen kijk dan vooral even op mijn Linkedin profiel.

Ria Luitjes
Founder Global Dutchies

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat