Special Vive la France – Reizen krijgt een personal touch

Wil jij graag je vakantie doorbrengen met een andere wereldvrouw? Laat je inspireren door fascinerende verhalen van wereldvrouwen die op unieke plekken over de hele wereld wonen en hun accommodaties verhuren. Zo ook met deze special Vive La France. Dat is nog niet alles! Ontdek ook de lokale tours en events, evenals wereldvrouwen die hun online-expertise aanbieden. Bekijk het totale aanbod in verschillende categorieën of verken de zakelijke mogelijkheden bovenaan onze website.

Let op: een waarschuwing is op zijn plaats… je bucketlist zal alleen maar langer worden!

Groep Wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw 2
Special Vive la France - Reizen krijgt een personal touch 2

Ook in de special met je accommodatie of tour/event?

Wil jij niet alleen je eigen pagina op de Global Dutchies website hebben, maar ook beter zichtbaar zijn in de speciale Facebookgroep met bijna 4000 wereldvrouwen?

Stel je eens voor: je hebt toegang tot een geweldig netwerk waar je vragen kunt stellen over je bedrijf en waar je kunt brainstormen met andere wereldvrouwen via de speciale ‘listings only’ groep.

Een netwerk dat ook samen bijdraagt aan de positie verbetering van vrouwen en meisjes (MVO). En alsof dat nog niet genoeg is, word je dus nu ook in onze LANDEN SPECIAL zoals de 'SPECIAL Vive La France'. Meld je aan en voeg je informatie toe. Lees meer hierover op de website

Ria Luitjes

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat