Te Koop – nieuwe categorie op Global Dutchies

Te koop lodge, Finca, B&B, villa.....

Te koop is als nieuwe categorie toegevoegd aan Global Dutchies. Je hebt een kleinschalig hotel, een lodge, een finca, een villa, een quinta of een B&B dat je wilt verkopen waar bied je dit dan aan? Alleen lokaal bij de makelaar? Vaak zal dit te beperkt zijn want eigenlijk wil je een breder publiek bereiken die openstaan voor een nieuw avontuur.

Vakantieaccommodatie te koop, Lodge te koop, B&B te koop, steeds vaker zie ik het online voorbij komen. Maar ook de vraag of iemand een accommodatie te koop weet in een bepaald land. Treurig genoeg zal een accommodatie in sommige gevallen te koop staan door de instorting van de toeristische branche. Eigenaren kunnen de kosten niet meer kunnen opbrengen. In andere gevallen staat een accommodatie al lang te koop en wil het niet vlotten met de verkoop omdat niet het juiste publiek bereikt wordt.

Juiste publiek

Het juiste publiek wie zijn de personen die een accommodatie kopen en waar vind ik die? Het zijn de avonturiers, die zich niet laten stoppen door de pandemie of die juist nu door de effecten van corona zich realiseren; 'ik wil mijn leven anders indelen'. Mensen die met pensioen gaan maar toch nog te fit zijn om helemaal niets meer te doen. Fervente reizigers die nu echt de knoop doorhakken en op dat plekje willen wonen waar ze tijdens een van hun reizen verliefd op zijn geworden.

Global Dutchies

Global Dutchies biedt het omschreven publiek. Dan heb ik het met name over de vrouwen. Die vaak de drijvende kracht zijn achter het zetten van een dergelijke stap. Dus heb je een accommodatie te koop? Plaats deze dan op Global Dutchies. Voordelen:

 1. Rechtstreeks contact met potentiële koper.
 2. Communicatie via het platform.
 3. Alleen donatie-leden kunnen de detail informatie lezen en je benaderen.
 4. Plaatsing voor een jaar voor een bedrag dat een fractie is van de makelaarskosten.
 5. Keuze uit basic plaatsing (brons) en een uitgebreide versie met een interview voor extra exposure. (We kunnen ook kijken naar een andere content-vorm kijken dan een interview.)
 6. Meer dan 6.000 volgers in de doelgroep. Meer dan 20.000 views per maand.
 7. Naar plaatsing veel 'mouth to mouth' acties. Zoals delen van een Social Media Update, of kijk nu eens...., was jij niet op zoek naar...... ooit gaan wij dit ook doen (taggen hun partner)

Ook op Global Dutchies met je Accommodatie die te koop is?

 1. Details van pakketten Brons en Goud lees ze hier (zilver niet van toepassing bij te koop).
 2. Toevoegen accommodatie? Ga dan naar deze pagina.
 3. Om je accommodatie te kunnen toevoegen moet je donatie-lid zijn voor € 2,40 p/j (incl. transactiekosten) voor educatieprojecten die wij hiermee steunen.
 4. Voorbeeld van een accommodatie te koop. (Let op, je moet wel dontie-lid zijn om de details te kunnen lezen.)
 5. Vragen? Stuur een whatsapp, zie links onder op onze website.

Veel succes en laat je inspireren.

Ria

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat