Transavia past trolley / handbagage beleid aan

Via mail brengt Transavia reizigers die al boekingen hebben gemaakt op de hoogt van het veranderende beleid.

'Vanaf 3 april 2024 passen we ons bagagebeleid in de cabine aan.
Eén van de belangrijkste veranderingen is dat iedereen vanaf die datum moet bijbetalen om cabinebagage mee te nemen aan boord.


Aangezien jij een vlucht geboekt hebt tegen de oude voorwaarden, verandert er voor jou in principe niets. Dit betekent dat het meenemen van de toegestane hoeveelheid hand- en cabinebagage voor jou gratis blijft. Wel is er minder ruimte beschikbaar voor gratis cabinebagage in de bagagevakken. We verzoeken je daarom vriendelijk je cabinebagage in te checken bij de check-in balie. We vervoeren deze gratis in het ruim.'

'Dit mag je meenemen

Je mag 1 stuk handbagage en 1 stuk cabinebagage meenemen. Deze 2 items mogen samen maximaal 10 kilo wegen.

Handbagage (voorheen accessoire)Maximale afmetingen: 40 x 30 x 20 cm;Dit kan een laptoptas, kleine rugzak of handtas zijn;Moet door jou opgetild en gedragen kunnen worden;Je handbagage mag altijd mee in de cabine. De plaats voor deze handbagage is onder de stoel voor je.
Cabinebagage (voorheen handbagage)Maximale afmetingen: 55 x 35 x 25 cm;Dit kan een rolkoffer of grotere rugzak zijn;Moet door jou opgetild en gedragen kunnen worden;Moet in het bagagevak boven de stoel passen;Plaats je cabinebagage met het handvat naar voren in het bagagevak.
Reserveer een plek voor jouw cabinebagage
Wil je toch zeker zijn dat je cabinebagage zoals een rolkoffer in de cabine mag? Reserveer dan via Mijn Transavia een plekje voor jouw cabinebagage.'

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat