fbpx

Corona Corona wat doe je met ons?
Mijn man en ik leven al jaren als Moderne Nomaden maar in maart 2020 konden we geen kant meer op i.v.m. de lockdown. Dus het was stilstaan maar dan wel dicht bij mijn ouders in Twente maar dat is en was geen straf.

Herontdekken

Ik ben anders gaan kijken naar de omgeving waar ik geboren ben. Meer gaan wandelen en fietsen. Nieuwe plekken ontdekken en herontdekking zoals de vele boerderijen die hun eigen mooie producten verkopen, denk aan asperges, verse melk, kaas en eieren, jam & honing, de lakenvelder koeien van Jelle.

Ik wist niet of was vergeten hoe mooi de watermolen in Haaksbergen en het natuurgebied erom heen is. De vervallen boerderij in het buitengebied van Boekelo had ik vaak gezien maar zag niet de potentie. Nu het is verbouwd, heb ik spijt dat ik het toen niet kon kopen en heb respect voor de bewoners die het in oude glorie hebben hersteld.
Ootmarsum is het walhalla voor kunstliefhebbers, maar er is zoveel meer te ontdekken bijvoorbeeld de 'Othmar de brouwerij', je waant je in Frankrijk, de lieve huisjes, de kleine steegjes met een kabbelend beekje en het open lucht museum is echt een aanrader! 

Alles wat van ver komt, is lekkerder?

In 1989 zijn we voor het eerst vertrokken naar het buitenland, we wilden per se weg uit Nederland op zoek naar avontuur. Onze eerste uitzending was naar Curaçao en daarna zijn we nog 16 keer verhuisd. We hebben over de hele wereld gezworven maar ik ben er nu achter Twente is thuiskomen voor mij...  

Monique


Moderne Nomade Monique op Instagram.

Meer blogs van Monique lezen op ons platform? Klik hier (ps. Alleen voor leden)

Social Media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

s2Member®
WhatsApp chat