fbpx

Webinar: verkopen van mijn accommodatie, hotel, lodge of casa! Hoe pak ik dat aan?

Global Dutchies organiseert een webinar over het verkopen van je vakantieaccommodatie, je bedrijf. Meerdere wereldvrouwen zijn hier concreet mee bezig of denken hier over na. Goed moment om over dit onderwerp een interactief webinar te organiseren om de visie ervaringen en meningen te inventariseren en te delen.

Lezen op mobiel? Dan horizontaal!

Accommodatie lodge appartement verkopen

17% van de Wereldvrouwen met een vermelding op Global Dutchies is het afgelopen jaar gestopt met vakantieverhuur!

Dat is best veel. Vorige week kreeg ik weer een berichtje: ‘Hi Ria we zijn door corona gestopt met onze bedrijf.’ Een andere wereldvrouw was al eerder gestopt omdat haar moeder bij haar kwam wonen in het B&B-gedeelte van haar huis. Anderen stappen over op langetermijnverhuur om de kosten te dekken. Enkele Wereldvrouwen heeft hun accommodatie net verkocht en weer anderen hebben het net te koop gezet. Ook denken velen onder ons wel eens na over verkopen. Misschien niet nu gelijk maar over een paar jaar of over het moment van pensioen.

17% minder listing, dat is best hoog!

Ja, dat er een afname is in listing dat is duidelijk en dat is ook logisch. Dat komt dus niet alleen door verkopen van accommodaties. Global Dutchies volgt de trend die nu door corona gaande is. Gelukkig is er ook een toename in listings dus per saldo komen we op hetzelfde niveau uit op dit moment. Ook in coronatijd blijft het Nederlandse ondernemersbloed borrelen. Vele vrouwen die plannen hebben om te kopen of net starten met vakantieverhuur. Maar ook vrouwen die al langer in de business zitten en juist nu bij ons aansluiten of dat in de afgelopen periode hebben gedaan. Zij zien het belang in van meer online zichtbaarheid en een betrokken netwerk waar ze veel kennis op kunnen doen.

Er zijn dus verschillende redenen om bepaalde stappen te zetten, vanuit noodzaak of vanuit avontuur. Eén ding is zeker; er is veel nagedacht in coronatijd over ‘next steps’. En een netwerk waar je kennis kan delen, vragen kan stellen of kennis kan op doen is van groot belang. Daarom een webinar over dit onderwerp.

Webinar next steps... verkopen

Er zijn de afgelopen tijd meerdere vragen bij Global Dutchies binnen over het kopen en verkopen van je accommodatie. Dit zal ook komen door de nieuwe categorie; Te Koop, op het platform. Goed moment om in een webinar via zoom de feiten op een rijtje te zetten en hier met elkaar over te sparren, dus kennis te delen.

Onderwerpen als:
- wat is een goed moment om mijn hotel, villa, lodge of appartement(ten) te koop te zetten? 
- Botst verhuren en verkopen op hetzelfde platform niet met elkaar?
- Hoe pak ik het aan?
- Waar moet ik rekening mee houden?
- Dit en nog veel meer gaan we allemaal bespreken op vrijdag 14 mei om 16.00 uur, Nederlandse tijd.

Heb je nu al een vraag over verkopen van je accommodatie of je bedrijf, dan kun je die mailen aan [email protected] Je weet dan zeker dat je vraag besproken wordt.

accommodatie vakantiehuis hotel veerkopen

Ervaringsdeskundigen in verkopen

Vanzelfsprekend sluiten er een aantal ervaringsdeskundigen aan vanuit ons netwerk. Deelname is gratis. Om de vertrouwelijkheid te bewaken is deze sessie is alleen voor de wereldvrouwen (e.v.t. met partner) met een vermelding / listing op Global Dutchies!

Heb je geen mogelijkheid tot een vermelding, om dat je bijvoorbeeld geen vakantieaccommodatie hebt, maar wel met plannen rondloopt om iets te kopen of een andere een bijzondere reden waarom je wilt aansluiten? Stuur dan een mail naar [email protected]

Wil je meedoen met dit webinar? Sta je nog niet met je accommodatie of tour op het platform? Dan is dit een mooie reden om dit te gaan doen.
Maar ook krijg je in april 50% korting met de code: 50%kortingOpGDlisting

(ps: ook als je niet wilt meedoen aan deze sessie, maar wel op het platform wilt staan mag je de code gebruiken)

Meld je aan voor het Facebook evenement of stuur een mail aan [email protected] Je krijgt dan voor aanvang van het webinar een email met een reminder en de link.

Ria Luitjes

Social Media

Leave a Comment

Ria Luitjes

Hi, ik ben het creatieve brein achter en eigenaar van 'Global Dutchies'. Van 2009-2016 heb ik met mijn gezin op Curaçao gewoond. Ons huis 'woont' nog steeds op Curaçao en dit verhuur ik. In mei 2018 ben ik de Facebookgroep: 'wereldvrouw op vakantie bij een wereldvouw' gestart om vrouwen met accommodaties in het buitenland te verbinden met vrouwen die een leuke accommodatie op een unieke plek zoeken om op vakantie te gaan. De groep was een succes en na een half jaar ontstonden de ideeën voor Global Dutchies. 8 maart 2019 is het vakantieplatform Global Dutchies gelanceerd. Waarbij we naast verbinden op het gebied van vakantie ook gezamenlijk werken aan de empowerment van meisjes en vrouwen. Ik blog over Curaçao, ons platform en geef marketing adviezen voor de vrouwen op ons platform. Volg of link gerust via mijn persoonlijke social-mediaplatforms.

Profile

Nancy interview Global Dutchies Frankrijk

[interview] in gesprek met Nancy Blok van Morvan Rustique in Frankrijk

Rivierstrandjes Cabril do Ceira

Rivierstrandjes in en rond Arganil

B&B Vogelwijk Global Dutchies

Interview met 5 B&B eigenaren in Den Haag tussen Scheveningen en Kijkduin

radio correspondent worden global dutchies

Radiocorrespondent in jouw land worden?

wereldvrouwen met een webshop

WEBSHOP LIVE. Jouw webshop in de etalage!

2 jaar Global Dutchies

2 jaar Global Dutchies 🌎👠

Ook bloggen voor Global Dutchies?

Stuur ons een mail: [email protected] Dutchies.nl

 

Laatst toegevoegde accommodaties

Morvan Rustique

Les Camélias

La Gentiane

Laatste toegevoegde tours of events

Wandelvakantie natuur en cultuur Etrusken in midden Italië.

Maxie Sailing Sensation! 2 daagse boottocht met overnachting

Retreat van een dag via One Day Retreat Ibiza

Steun een goed doel!

Global Dutchies goede doelen

Donatie 2020: €750 voor educatie en empowerment projecten

Global Dutchies Edumais

Global Dutchies: € 500 donatie voor de empowerment van meisjes wereldwijd

Leeg klaslokaal in Zambia

Corona-pandemie, hoe gaat het met de educatie projecten die wij steunen?

Blogs van Wereldvrouwen

Nancy interview Global Dutchies Frankrijk

[interview] in gesprek met Nancy Blok van Morvan Rustique in Frankrijk

Rivierstrandjes Cabril do Ceira

Rivierstrandjes in en rond Arganil

accommodatie verkopen lodge appartement webinar

Webinar: verkopen van mijn accommodatie, hotel, lodge of casa! Hoe pak ik dat aan?

WhatsApp chat