Webinar: verkopen van mijn accommodatie, hotel, lodge of casa! Hoe pak ik dat aan?

Global Dutchies organiseert een webinar over het verkopen van je vakantieaccommodatie, je bedrijf. Meerdere wereldvrouwen zijn hier concreet mee bezig of denken hier over na. Goed moment om over dit onderwerp een interactief webinar te organiseren om de visie ervaringen en meningen te inventariseren en te delen.

Accommodatie lodge appartement verkopen

17% van de Wereldvrouwen met een vermelding op Global Dutchies is het afgelopen jaar gestopt met vakantieverhuur!

Dat is best veel. Vorige week kreeg ik weer een berichtje: ‘Hi Ria we zijn door corona gestopt met onze bedrijf.’ Een andere wereldvrouw was al eerder gestopt omdat haar moeder bij haar kwam wonen in het B&B-gedeelte van haar huis. Anderen stappen over op langetermijnverhuur om de kosten te dekken. Enkele Wereldvrouwen heeft hun accommodatie net verkocht en weer anderen hebben het net te koop gezet. Ook denken velen onder ons wel eens na over verkopen. Misschien niet nu gelijk maar over een paar jaar of over het moment van pensioen.

17% minder listing, dat is best hoog!

Ja, dat er een afname is in listing dat is duidelijk en dat is ook logisch. Dat komt dus niet alleen door verkopen van accommodaties. Global Dutchies volgt de trend die nu door corona gaande is. Gelukkig is er ook een toename in listings dus per saldo komen we op hetzelfde niveau uit op dit moment. Ook in coronatijd blijft het Nederlandse ondernemersbloed borrelen. Vele vrouwen die plannen hebben om te kopen of net starten met vakantieverhuur. Maar ook vrouwen die al langer in de business zitten en juist nu bij ons aansluiten of dat in de afgelopen periode hebben gedaan. Zij zien het belang in van meer online zichtbaarheid en een betrokken netwerk waar ze veel kennis op kunnen doen.

Er zijn dus verschillende redenen om bepaalde stappen te zetten, vanuit noodzaak of vanuit avontuur. Eén ding is zeker; er is veel nagedacht in coronatijd over ‘next steps’. En een netwerk waar je kennis kan delen, vragen kan stellen of kennis kan op doen is van groot belang. Daarom een webinar over dit onderwerp.

Webinar next steps… verkopen

Er zijn de afgelopen tijd meerdere vragen bij Global Dutchies binnen over het kopen en verkopen van je accommodatie. Dit zal ook komen door de nieuwe categorie; Te Koop, op het platform. Goed moment om in een webinar via zoom de feiten op een rijtje te zetten en hier met elkaar over te sparren, dus kennis te delen.

Onderwerpen als:
– wat is een goed moment om mijn hotel, villa, lodge of appartement(ten) te koop te zetten? 
– Botst verhuren en verkopen op hetzelfde platform niet met elkaar?
– Hoe pak ik het aan?
– Waar moet ik rekening mee houden?
– Dit en nog veel meer gaan we allemaal bespreken op vrijdag 14 mei om 16.00 uur, Nederlandse tijd.

Heb je nu al een vraag over verkopen van je accommodatie of je bedrijf, dan kun je die mailen aan ria@globaldutchies.nl Je weet dan zeker dat je vraag besproken wordt.

accommodatie vakantiehuis hotel veerkopen

Ervaringsdeskundigen in verkopen

Vanzelfsprekend sluiten er een aantal ervaringsdeskundigen aan vanuit ons netwerk. Deelname is gratis. Om de vertrouwelijkheid te bewaken is deze sessie is alleen voor de wereldvrouwen (e.v.t. met partner) met een vermelding / listing op Global Dutchies!

Heb je geen mogelijkheid tot een vermelding, om dat je bijvoorbeeld geen vakantieaccommodatie hebt, maar wel met plannen rondloopt om iets te kopen of een andere een bijzondere reden waarom je wilt aansluiten? Stuur dan een mail naar ria@globaldutchies.nl

Wil je meedoen met dit webinar? Sta je nog niet met je accommodatie of tour op het platform? Dan is dit een mooie reden om dit te gaan doen.
Maar ook krijg je in april 50% korting met de code: 50%kortingOpGDlisting

(ps: ook als je niet wilt meedoen aan deze sessie, maar wel op het platform wilt staan mag je de code gebruiken)

Meld je aan voor het Facebook evenement of stuur een mail aan ria@globaldutchies.nl Je krijgt dan voor aanvang van het webinar een email met een reminder en de link.

Ria Luitjes

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat