WEBSHOP LIVE. Jouw webshop in de etalage!

Global Dutchies bestaat 2 jaar!! Wie jarig is trakteert! Dus geven we vijf gratis listings weg in onze nieuwe categorie: WEBSHOP. Met de gedachte 'Buy local.......online'.

Optimaal lezen op je mobiel? Houd je mobiel horizontaal.

Webshop globaldutchies Global Dutchies, etalage

Waarom je eigen webshop pagina op Global Dutchies?

Dit platform is dé online etalage voor wereldvrouwen. Vergroot je zichtbaarheid, herkenbaarheid en vindbaarheid. Krijg toegang tot kennissessies en een groot netwerk! Kortom dé community waar jij als wereldvrouw gewoon bij hoort!

Want........ iedereen wil succesvol zijn in wat ze doen! Tot men zich realiseert wat er daadwerkelijk voor nodig is. Global Dutchies helpt jou als wereldvrouw hiermee een met........

Een gratis Bronzen Dutchies

Webshop globaldutchies Global Dutchies, etalage

In maart en april geven wij vijf gratis Bronzen Dutchies listings dus je eigen pagina weg. Ter waarde van (t.w.v. € 60,00.)

Schermafbeelding 2021 04 19 om 09.41.50
WEBSHOP LIVE. Jouw webshop in de etalage! 5

Direct je webshop toevoegen klik hier

Voorbeeld webshop

Wil je weten hoe de webshop listing eruit ziet? Check de webshop op de website van Wereldvrouw en Margo Benedictus: Yazgibi lifestyle’. Handgeweven Hamamdoeken en andere lokaal geproduceerde producten uit Turkije.

Meedoen....

  1. - Je bent een wereldvrouw in onze Facebook groep. Of je meld je aan.

  2. - Je bent (of wordt) donatie-lid voor € 2,00 p/j. voor de twee educatie/empowerment projecten die we gezamenlijk steunen.

  3. - Je producten zijn authentiek, je streeft dus naar duurzaamheid, eerlijkheid en MVO- Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  4. - De producten vallen in de volgende categorieën: Lifestyle, Keuken -Lekkernijen, Mode & accessoires.

  5. - Je bent zelf verantwoordelijk voor de levering, retourzendingen en klachten-afhandeling van je artikelen. Global Dutchies heeft alleen een doorverwijzende functie. Verder zijn de algemene voorwaarden van belang.

Wat moet je doen om te winnen?

  1. - Je plaatst een reactie hieronder en maakt daarmee schaamteloos reclame voor je webshop. Hou het kort, bondig en vanuit je hart.

Winnaar van een gratis listing? Dan:

  1. - Voeg je de webshop toe met de kortingscode voor een jaar gratis listing, die je als winnaar ontvangt.

  2. - Vermeld je het logo + link van Global Dutchies op je eigen website.

  3. - Je deelt je eigen paginalink op Global Dutchies via je Social Media. Vergeet niet Global Dutchies te taggen 😉.
Webshop globaldutchies Global Dutchies, etalage
Wij zijn heel benieuwd naar jou Webshop. Plaats je reactie hieronder en deel het gerust met wereldvrouwen met een webshop (ook als de webshop dus nog niet helemaal is ingericht).

Gelijk je webshop toevoegen kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld omdat het niet nodig vind om van de actie gebruik te maken. Toch wil ik je dan een korting geven van 20% op een listing voor het eerste jaar (bij jaarbetaling) Gebruik dan de code WEBSHOP20 - klik hier en ga gelijk aan de slag.

Ria Luitjes
Founder Global Dutchies

Social Media

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat