Welkom bij Global Dutchies

welkom bij Global Dutchies

Hoi Wereldvrouw!!

Super gaaf dat je hier nu bent!
Heb jij een mooie vakantieaccommodatie of heb je lokaal een mooie excursie, event of tour? Daar mag je trots op zijn en hoe meer mensen dit zien en weten hoe beter! Dat is nu precies waarbij het Global Dutchies platform voor bedoeld is.

Ben jij op zoek naar meer en/of andere gasten in een andere markt? Zo ja? Ook dan is Global Dutchies ook hét platform waar je aangesloten wilt zijn als wereldvrouw. Ontmoet veel gelijkgestemde vrouwen die ook in de kleinschalige vakantieverhuur werken. Maar ook vele vrouwen die een unieke vakantie-ervaring zoeken en jouw accommodatie boeken.

Global Dutchies is het vakantieplatform dat is ontstaan uit de facebookgroep: ‘wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw’ waar nu meer dan 3.300 Nederlandssprekende vrouwen wereldwijd lid van zijn.

 

Waarom is het nu een goed moment om aan te sluiten bij ons Global Dutchies vakantie netwerk?

  • We doen aan #givingback of anders gezegd: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sluit je aan, dan draag je gelijk bij aan de empowerment van meisjes en vrouwen wereldwijd (€2,00 + €0,40 transactiekosten p/j).
  • Maar ook kun je een gratis account aanmaken of een eenmalige donatie doen.
  • Nu € 20,00 korting het 1e jaar [ kortingscode: GD20-1JAAR ].  
  • Verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Kies je voor de Gouden Dutchies is een mooi interview inclusief is. Dit kun je gebruiken in je eigen marketing activiteiten. Check op de website de interviews. 
  • Vanzelfsprekend gaat je vermelding op ons platform gepaard met de updates  via onze 6 Social-Mediaplatforms met meer dan 20.000 views per maand.
  • Elk seizoen een mooie nieuwsbrief met leuke weetjes!
welkom bij Global Dutchies

Meer informatiewelkom bij Global Dutchies

Wees welkom! Geef jezelf een cadeautje en bereik vele vrouwen wereldwijd. 

Heb je vragen, mail, bel of app gerust.

Met een wereldse groet,

Ria Luitjes
Founder Global Dutchies en de FB groep

Meer weten over Ria luitjes zakelijk? Kijk op linkedin

 

s2Member®
WhatsApp chat