fbpx

Welkom bij Global Dutchies

welkom bij Global Dutchies

Hoi Wereldvrouw!!!

Super gaaf dat je geklikt hebt op deze link. Heb je een mooie vakantieaccommodatie of heb je lokaal een mooie excursie, event of toer Daar mag je trots op zijn en hoe meer mensen dit zien en weten hoe beter! Dan is Global Dutchies hét platform om je als wereldvrouw bij aan te sluiten.

Wellicht ben je voor volgend jaar op zoek naar meer en/of andere gasten in een andere markt. Zo ja? Ook dan is Global Dutchies hét platform waar je aangesloten wilt zijn als wereldvrouw. Ontmoet veel gelijkgestemde vrouwen die ook in de kleinschalige vakantieverhuur werken. Maar ook vele vrouwen die een unieke vakantie ervaring zoeken. Wellicht boeken ze ook jouw accommodatie gelijk of in de toekomst!

Global Dutchies is het vakantieplatform dat is ontstaan uit de facebookgroep: ‘wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw’ waar nu bijna 3.000 Nederlandssprekende vrouwen wereldwijd lid van zijn.

Waarom is het nu een goed moment om aan te sluiten bij ons Global Dutchies vakantie netwerk?

  • We doen aan #givingback of anders gezegd: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sluit je aan, dan draag je gelijk bij aan de empowerment van meisjes en vrouwen wereldwijd (€2,00 + €0,40 transactiekosten p/j).
  • Nu € 20,00 korting het 1e jaar [ kortingscode: GD20-1JAAR ].  
  • Verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Kies je voor de Gouden Dutchies is een mooi interview inclusief is. Dit kun je gebruiken in je eigen marketing activiteiten. Check op we website de interviews bij het menu: blogs.
  • Vanzelfsprekend gaat je vermelding op ons platform gepaard met de updates  via onze 6 Social-Mediaplatforms met meer dan 16.000 views per maand.
  • Elk seizoen een mooie nieuwsbrief met leuke weetjes!
welkom bij Global Dutchies

Meer informatie

welkom bij Global Dutchies

Wees welkom! Geef jezelf een cadeautje en bereik vele vrouwen wereldwijd. Maar wacht niet te lang, voor de training er zijn al meerdere plekken bezet door huidige leden en we starten 1 oktober 2020. Met deze leden kun jij dus kennismaken, van leren en contact mee blijven houden.

Heb je vragen, mail, bel of app gerust.

Met een wereldse groet,

Ria Luitjes
Founder Global Dutchies en de FB groep

Meer weten over Ria luitjes zakelijk? Kijk op linkedin

s2Member®
WhatsApp chat

Ben je lid? Log dan in om alles te zien.

Of word donatie-lid voor slechts € 2,40 p/j. Draag bij aan de empowerment van meisjes.