Wijzigingen Global Dutchies platform

In de afgelopen weken hebben er wijzigingen plaatsgevonden op bet Global Dutchies platform. De wijzigingen zijn gebaseerd op de feedback vanuit de algemene leden en de leden met een listing op het platform. Dank voor jullie input.

Hierdoor wordt het platform nog aantrekkelijker voor nog meer Nederlandstalige vrouwen die wonen en werken over de hele wereld. Allemaal vrouwen geïnteresseerd in vakantie en reizen!

Dit is dé online ontmoetingsplek voor vrouwen wereldwijd om je bij aan te sluiten. Dus kunnen we alleen maar zeggen: tot snel!

Lees hieronder de wijzigingen op Global Dutchies:

Website is openbaar

• De website is nu openbaar. Dus geen verplicht lidmaatschap meer voor websitebezoekers om de informatie van je listing te bekijken. Heb je een listing zorg er dan voor dat je informatie up-to-date is en de links correct zijn.

Listing €30,00 per jaar

• Geen drie pakketten meer maar slechts één basispakket vanslechts € 30,00 per jaar excl. BTW. Dit gaat in bij je volgende factuur. En dames, dit is omgerekend slechts €2,50 per maand!

Interview eenmalig bedrag

Interview is nu een aanvullende optie boven op het basispakket. Een eenmalige bijdrage het 1e jaar van € 90,00. Dus ben je op zoek naar meer zichtbaarheid? Deze interviews geven je veel exposure!

Van automatische afschrijving maar jaarlijkse factuur

• Geen automatische betalingen meer. Dit zetten we om naar een jaarlijkse factuur via Moneybird.

Blijven #empowerment projecten steunen

• Donatie-lidmaatschap blijf gewoon bestaan, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) blijven we doen. De huidige doelen blijven we steunen. Donatie overmaken aan de twee stichtingen doen we nu 1x per jaar.

Hoogwaardige content alleen voor leden of listings

• Voor bepaalde content of een event, b.v. deelname aan webinars geldt nog wel dat je moet aanmelden als lid. Dit blijft een gratis- of een donatie-lidmaatschap van € 2,40 p/j (inclusief transactiekosten).

• Hoogwaardige content en kennis is alleen beschikbaar voor leden met een listing. Je kunt hierbij denken aan b.v. een opname, workshops of toekomstige e-books).

Speciale Facebook groep voor de ondernemers met een listing op het platform

• We hebben nu een aparte facebookgroep: ‘Global Dutchies listings’. Hier kun je je vragen stellen en delen we kennis Er zitten al vrouwen in, met een listing, die ik kon uitnodigen via Facebook. Zit je nog niet in de groep? Klik dan op de link en praat mee. Er wordt al lekker veel kennis uitgewisseld! 
https://www.facebook.com/groups/globaldutchies

Natuurlijk blijft de groep: wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw gewoon bestaan. Inmiddels zitten in deze groep meer dan 3.600 vrouwen.

Tot zover de wijzigingen op het Global Dutchies platform! Heb je vragen of opmerkingen mail gerust! 

Gelijk je listing toevoegen ga naar de website, kies voor zakelijk en voeg je listing toe. Na 'submit' zal je listing gecontroleerd worden en gepubliceerd.

Met een wereldse groet,

Ria Luitjes
Founder Global Dutchies

Wijzigen creditcarcdgegevens

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat