Word een kandidaat voor ‘Winter Vol Liefde’ (RTL4)

OPROEP: single vrouwen gezocht in het buitenland!

Goed nieuws voor alle avontuurlijke single wereldvrouwen die in het buitenland wonen! Blue Circle heeft ons benaderd voor een mogelijk vervolg op het succesvolle tv-programma 'Winter Vol Liefde' van RTL4.

Zij zijn voor RTL4 op zoek naar dynamische individuen die een eigen bedrijf hebben en/of werkzaam zijn in de toeristische sector. Denk aan spannende rollen zoals hoteleigenaar, manager van een skikleding-verhuur-bedrijf, outdoor activiteitenbegeleider, restaurantmanager, of eigenaar van een gezellige après-ski club. Ze zoeken specifiek in ons geval, vrouwen die zich bevinden in landen met een winters karakter.

Kandidaat voor Winter vol liefde RTL4 Global Dutchies
Word een kandidaat voor 'Winter Vol Liefde' (RTL4) 2

Maar dat is nog niet alles! Voor een mogelijk volgend seizoen van 'B&B Vol Liefde' zijn ze op zoek naar wereldvrouwen die een accommodatie zoals een Bed & Breakfast, Lodge, Finca, Agriturismo, chalets, vakantiehuis, camping of knus hotel runnen of een ander charmant verblijf hebben waar gasten kunnen genieten.

Blue Circle heeft ons gevraagd om deze oproep te verspreiden en we zijn enthousiast om met ons netwerk te helpen! Wil je meer informatie over het programma of de voorwaarden? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met Nena van Hassel. Je kunt haar bereiken via e-mail op casting@bluecircle.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar +31 6 81189806.

Misschien ken jij wel de perfecte persoon voor dit programma? Aarzel niet om diegene te tippen. Je hulp wordt enorm gewaardeerd!

Wil jij kandidaat voor ‘Winter Vol Liefde’ (RTL4) worden maar eerst meer weten over Blue Circe en hun activiteiten? Kijk dan zeker even op hun website.

Ben je op zoek naar een leuke accommodatie op een unieke plek bij een wereldvrouw aangesloten bij Global Dutchies, kijk dan zeker over naar het overzicht.

Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

s2Member®
WhatsApp chat